E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan yoğun diplomasi trafiği---

Erdoğan'dan yoğun diplomasi trafiği

Erdoğan'dan yoğun diplomasi trafiği
14 Nisan 2018 - 22:30 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron telefonda görüşmesinin ardından Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre görüşmede, Suriye rejiminin kimyasal silah kullanmasına karşılık olarak ABD, İngiltere ve Fransa tarafından düzenlenen harekat ele alındı.

Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un harekatla ilgili bilgi paylaşımında bulunduğu görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan da Türkiye'nin kimyasal silah kullanımını öteden beri şiddetle kınadığına işaret etti.

Kimyasal saldırıların cevapsız kalmamasının önemine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şam rejiminin gerek kimyasal gerek konvansiyonel silahlarla gerçekleştirdiği saldırıların son bulması ve Suriye halkının barış ve huzura kavuşması için siyasi çözümün şart olduğunu vurguladı.

Bunun için bölgedeki gerilimin daha fazla tırmandırılmaması gerektiğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gün içerisinde aynı çerçevede İngiltere Başbakanı Theresa May ile de bir telefon görüşmesi yapmıştı.

PUTİN İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin ile yaptığı görüşmede "Bölgede gerilimin daha fazla tırmandırılmaması mesajı" verildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tam komedi15 Nisan 2018 03:47

    Sanki onu umursayan var !!! Suriye savaşına benzin döken akp önce kardeşim esad oldu kalleş esed NİYE ? Ülkesini siyonistlere bırakmadığı için ona demokrasi dersi verirken kendin ülkeyi 2 yıldır ohal ile yönetir oldun . Uyarınca da ohal in vatandaşa zararı yok diyorlar. 20 temmuz da dolar 2.70 bugün 4.10 euro ise daha vahim 2.90-5.05 çeyrek altın ise 160 tl den olmuş 290 tl 2 yıl içinde %100 e yakın devalüasyon olmuş. HALA DA OHAL DİYEN AHMAKLAR VAR. Numan kurtulmuş başbakan yardımcısı idi ve 45 günde ohal biter diyordu şimdi kültür bakanı gezip tozuyor ohali soran da YOK.

  • Mustafa 15 Nisan 2018 02:59

    Hep aynı hikaye oratada bir halt yok..