E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaErdoğan'ın danışmanından Fed açıklaması---

Erdoğan'ın danışmanından Fed açıklaması

Erdoğan'ın danışmanından Fed açıklaması
26 Ağustos 2015 - 12:47 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanı Gedikli, Fed'in faiz artırımının mümkün gözükmediğini söyledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı Bülent Gedikli, Habertürk'e değerlendirmelerde bulunan Gedikli, küresel genişlemede çok fazla değişiklik olmadığını ve paranın Türkiye'ye akmaya devam edeceğini belirtti.

Gedikli, Kasım ayındaki seçimlerde de aynı sonucun çıkması durumaunda bunun koalisyon mesajı olacağını belirtti ve "Düzenleyici kuruluşlar döviz spekülasyonunu izliyor" şeklinde konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • broker26 Ağustos 2015 14:19

    fed faizi eylül-ekim attırdığında istifa edecekmisin

  • Saraylı26 Ağustos 2015 14:08

    Evet doları ve avroyu kim alır kim satar bunu açıklayın diji Türk parasini kim aldı Nerede Sayıştay raporları meclise gelsin halk bilsin sarayın Elk su doğalgaz faturaları her ay başına verilsin mutfak masrafı halk tarafından ödendiği ne göre her ay sarayın internet sitesinden duyurun fed yapsa sizi zerre kadar ilgilendirmez halk umrunuzda değil

  • kıro26 Ağustos 2015 13:48

    gitte bunu fed' e söyle kardeş bize söyleme :) adamlar bas bas arttıracağız diyorlar bir senin gibi akıllı biri fed faiz arttıramaz diyor, komiksin :)