E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinErdoğan'ın favorisi yılın fotoğrafı oldu---

Erdoğan'ın favorisi yılın fotoğrafı oldu

Erdoğan'ın favorisi yılın fotoğrafı oldu
02 Ocak 2015 - 06:14 borsagundem.com

AA'nın 'Yılın Fotoğrafları Yarışması'nda Erdoğan'ın da oy verdiği Filistin'den Ali Hasan'ın çektiği 'Kardeşe Elveda' başlıklı fotoğraf birinci seçildi

Anadolu Ajansı’nın (AA) ‘Yılın Fotoğrafları Yarışması’nın sonuçları açıklandı. Haber kategorisinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da oy verdiği, Filistin’den Ali Hasan’ın çektiği ‘Kardeşe Elveda’ başlıklı fotoğraf birinci olurken, yaşam kategorisinde Özkan Bilgin’in ‘Altın Sarısı Yolculuk’ isimli fotoğrafı birinci oldu.

‘Kardeşe elveda’ adlı fotoğrafta, Filistinli 9 yaşındaki Ensam’ın, Cebaliye Mülteci Kampı’ndaki evinin bahçesinde bayram sabahı oynarken, bir İsrail tankından ateşlenen top mermisinin isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden küçük kardeşi Sameh Junaid’in cenazesine son bakışı yer alıyor. Sameh’in ablası Ensam Cüneyd, “Mutluyum çünkü Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, kardeşime veda ederken benimle kardeşimin fotoğrafını gördü ve etkilendi” dedi. Ensam, kardeşinin İsrail saldırısına hedef olduğu sahnelere şahit olduğunu anlatarak, “Erdoğan’ın İsrail’e sormasını istiyorum. Neden bayram günü kardeşimi öldürdüler ve beni ondan mahrum ettiler” dedi. Kardeşiyle çekilen bu son fotoğrafını kalem ve defterleriyle yanında taşıdığını söyleyen Ensam, “Kardeşimin yokluğundan dolayı üzgünüm. Keşke yeniden hayata dönebilse ve birlikte oynayabilsek” diye konuştu. Sameh’in babası Cibril Cüneyd de Erdoğan’ın oylamada bu fotoğrafı seçmesine ilişkin, “Erdoğan büyük bir adam. Merhametli bir kalbe sahip. Her zaman Gazze ve Gazzeli çocukların yanında. Karşılaştığımız tüm zorluklarda bize destek oluyor. Erdoğan ve hükümeti, mazlumlara kucak açıyor, onlara zulmetmiyor” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)