E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'ın gözünün içene bakarak ağladı---

Erdoğan'ın gözünün içene bakarak ağladı

Erdoğan'ın gözünün içene bakarak ağladı
18 Kasım 2013 - 11:04 borsagundem.com

Diyarbakır ziyaretinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ulaşan bir genç, gözyaşları içerisinde Başbakan'a böyle seslendi

Diyarbakır Ergani'de katıldığı açılış töreninde vatandaşlarla sohbet eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ulaşan bir genç, "Başbakanım ne ne olur barış bitmesin" diye ağladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, dün Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde ilçe stadında gerçekleştirilen toplu açılış törenine katıldı.

Açılış törenine Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Bekir Bozdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker de katıldı.

Erdoğan, vatandaşlarla sohbet etti. Korumaları aşıp Başbakan Erdoğan'a ulaşan bir genç gözyaşları içinde "Başbakanım ne olur barış bitmesin. Askerde ya da dağda ölmek istemiyorum, huzur içinde yaşamak istiyorum" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş18 Kasım 2013 12:24

    Parodi güzelde, tiyatronun son sahnesinde Sevr antlaşması imzalama kısmını sevmedim...

  • Elveda savaş 18 Kasım 2013 11:58

    barış istemeyenlerin karşısına niye kimse çıkmıyor. biz ölmek istemiyoruz, çok istiyorsan sen çocuğunu kurban et niye demiyor.

  • KİM BUNLAR18 Kasım 2013 11:23

    BU FİDAN GİBİ GENC HER ŞEYİ ANLATIYOR BU BAKIŞTAN BU AĞLAMADAN ANLAMAYAN VİZDANSIZLARA NE DEMELİ HALA DAHA KAN BESLENMEK İSTEYEN VAMPİRİLERE NE DEMELİ DENECEK SÖZ BULAMIYORUZ BU KANSIZLARA BUDA GENC İSTER KÜRT OLSUN İSTER TÜRK OLSUN ODA BİZİM GİBİ İNSAN ODA BU ÜLKEDE YAŞIYOR ONUN DA DEDESİ BU ÜLKE İÇİN SAVAŞTI BU ÜLKE İÇİN FAKAT İÇİMİZDEKİ HAYİN ATEİST KIZILLAR BU BİRLİGİMİZİ İSTEMİYORLAR BUNLAR ÜLKEMİZİN İHANETCİLERİ BUNLARIN KÖKÜ DIŞARIYA BAĞLI OLAN HAYİNLER FAKAT BUNLARA RAĞMEN BU ÜLKE ÖZÜNE DÖNÜYOR OSMANLI YENİDEN DOĞUYOR

  • paşa18 Kasım 2013 11:19

    hepimiz bunu istiyoruz ama mhp ve chp, ölenlerin hatırına yeni ölenler istiyor. ölen kendi ve çocuğu olmayan için barış önemsiz.