E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisErdoğan'ın parası ABD'de mi battı? ---

Erdoğan'ın parası ABD'de mi battı?

Erdoğan'ın parası ABD'de mi battı?
17 Aralık 2010 - 11:36 borsagundem.com

CHP Adana Milletvekili Tacidar Seyhan, Başbakan Tayyip Erdoğan'a Lehman Brother'daki hesaplarını sordu

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na 3 Aralık 2010 tarihinde gönderilen soru önergesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ABD'de para batırıp batırmadığı soruldu. CHP Adana Millitvekili Tacidar Seyhan imzasıyla Meclis Başkanlığı'na sunulan soru önergesinde, "Amerika Yatırım Şirketi Leahman Brother'da yatırımınız olduğu ve kriz birlikte bu şirkette ciddi yara kaybettiğiniz iddiaları doğru mudur?" denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sade vatandaş18 Aralık 2010 19:15

    Türkiye herşeyi konuşabilmeli eğer demokrasi varsa. Ayrıca istediği merak ettiği herkonuda milletvekilleri soru önergesi verebilir. Bu doğal davranışı eklem bacaklı yaratıklar gibi davranmakla özdeşleştiren sakil zihniyetlerin bir an önce terbiye takınmasını tavsiye ederim..

  • AHMET ÖZBİR18 Aralık 2010 15:50

    CHP PARTİ DEĞİL DE ADETA İFTİRA MAKİNASI!.. Utanma olur adam olanda, ancak utanma sizin lügatınızda yok anladığım kadarıyla. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'na her fırsatta iftira atın, saldırın, Vikinin belgelerini alın Türk'ün Başbakanı'na birlikte plan yapın, yedmedi bir de yanınıza TİPİ BOZUKLAR SİLSİLESİ'nin GAZTELLERİNİ alın, çünkü sizler ve onlar İSTİKRARA ASLA KATLANAMAZSINIZ, MUAZZAM TÜRKİYE SİZİ BOĞAR! Ancak bizler yani cumhur olarak hayatımızın en mutlu, en özgürlük, en zengin olduğumuz dönemdeyiz, çok şükür artık bu ülkede CHP iktidarı asla sözkonusu olamayacaktır, çünkü buna sizler sebep oldunuz. Vatana ve millete sevdalı kadroların iktidarı sayesinde bugün yeryüzünün küresel gücüyüz, tartışmasız aktörü ve faktörüyüz. TAYYİPim SENİNLE VATANIM İÇİN HER YOLA VARIM!.. Herşey Vatan ve Vatandaş İçin!..

  • KARAHAN17 Aralık 2010 13:51

    Belgeniz nedir? Muhalefet yapmak eklem bacaklı yaratıklar gibi davranmakmıdır.

  • cemil taner17 Aralık 2010 13:12

    helel olsun bu vekile cok cesur isallah basına birsey gelmez

  • VATANDAŞ17 Aralık 2010 12:50

    YAZIDA BİR SÜRÜ İMLA HATASI VAR. TBMM' NİN YAZIMINI TEKRAR KONTROL EDİNİZ.