E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'ın psikoloğu var mı?---

Erdoğan'ın psikoloğu var mı?

Erdoğan'ın psikoloğu var mı?
05 Eylül 2013 - 09:54 borsagundem.com

Hülya Avşar, katıldığı canlı yayında Başbakan Erdoğan'la görüşmesinin ayrıntılarını anlattı

Hülya Avşar, geçtiğimiz aylarda Gezi Parkı, eylemleri için Başbakan Erdoğan’la görüşmüştü. Dün akşam katıldığı ve Candaş Tolga Işık'ın sunduğu "Bunu Konuşalım" programında Avşar, görüşmenin ayrıntılarını şöyle anlattı:
"Belki burada söylemem yanlış olacak. Bilemiyorum ama söylemek istiyorum şu anda. Başbakan'a iki soru sordum. Önce açıklamak istemedim. Ama şimdi söylersem,y artık üzerinden zaman da geçti yanlış olmaz . İlk sorum Başbakan'a, 'Sizin psikolog bir danışmanınız var mı?' oldu. 'Var tabii' dedi. 'Sanırım siz dinlemiyorsunuz o zaman' dedim. 'Etkileyemiyorlar sizi' anlamında.
O anda bir şeylerin yanlış gittiğine inanıyordum. Ben tamamen duygusal tarafındayım. Teknik kısmını çok iyi bilmiyor olabilirim. Bir süre sonra da ikinci söylediğim önemli şeyde de 'Sizin de çok hatalarınız var' oldu. O zaman 'Lütfen söyleyin bana hatalarımı' dedi. Ben de eylemler sırasında mitinglerin olmaması gerektiğini söyledim. 'Sizin de hatalarınız var, sadece siz haklı değilsiniz' dedim. Beni olgunlukla karşıladı. Bana orada bu sizin işiniz değil, siz işinize bakın dese de haklıydı. Her şeyi göze alarak girmiştim, son derece keyifli çıktım oradan."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)