E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivErem'in bileti 1 yıl önce kesildi---

Erem'in bileti 1 yıl önce kesildi

Erem'in bileti 1 yıl önce kesildi
28 Temmuz 2011 - 19:26 borsagundem.com

CNR'ın elinden Auto Show'u kapan Tüyap, çalışmalara 1 yıl önce başlamış. Tüyap, marka tescil başvurularını geçen yılki fuardan iki gün önce yapmış

Ceyda Erem’in Auto Show bileti, bir yıl önce kesilmiş. Önceki gün Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin Auto Show’un bundan böyle CNR’da değil TÜYAP’ta düzenleneceğini açıklaması ile kopan kavga giderek büyüyor.
Ceyda Erem, karşı atağa geçerek İstanbul’da aynı isimle ikinci bir Auto Show fuarı düzenleyeceğini açıklarken, TÜYAP’ın 27 Ekim 2010’da İstanbul Auto Show, TÜYAP Auto Show, TÜYAP İstanbul Auto Show gibi markalar konusunda Türk Patent Enstitüsü’ne tescil için başvurduğu ortaya çıktı. Başvuru tarihinin geçen yıl 29 Ekim’de CNR’da düzenlenen Auto Show fuarından iki gün önce olması da dikkat çekiyor.
Flörtün kanıtı TPE
Auto Show’un ilk marka tescili 1996 yılında CNR Fuarcılık tarafından yaptırıldı. CNR’ın en son 12 Mayıs 2010’da markanın tescilini bir de CNR Auto Show olarak yaptırdı. Türk Patent Enstitüsü’nün (TPE) kayıtlarına göre Auto Show ile TÜYAP’ın flörtü de Ekim 2010’da başlıyor. TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım Anonim Şirketi 27 Ekim 2010’da İstanbul Auto Show Otomobil ve Aksesuvarları Fuarı, Tüyap Auto Show Otomobil ve Aksesuvarları Fuarı, TÜYAP Auto Show ve TÜYAP İstanbul Auto Show Otomobil ve Aksesuarları Fuarı olarak 4 farklı marka tescil başvurusu yaptı.
CNR’a kamyoncular gider
ODD’nin önceki gün Tüyap ile anlaştıklarını açıklamasıyla patlayan Auto Show kavgası tam gaz devam ediyor. Karşılıklı atışmalar hız kazandı.
ODD: 2010 fuarında çatı akması dahil birçok sorun yaşandı. Biz de Tüyap’ı seçtik.
CNR: Bir daha böyle bir şey yaşanmayacağına dair garanti verdik. Akan çatı 5 milyon dolar yedi. Geçen yılki fuardan itibaren toplantı taleplerimize hiç yanıt vermediler. Bu durum resmen adamın karısına söylemeden boşanmasına benziyor. İstanbul’da aynı isimle, aynı tarihte ikinci bir Auto Show fuarı düzenleyeceğiz. Fuarımız ODD üyesi olmayanlara da açık.
ODD: İstediklerini yapabilirler. Ama şu anda sektörün yüzde 90-95’ini ODD üyeleri oluşturuyor ve biz fuarımızı TÜYAP’ta yapacağız. O fuara hafif binek ve ticari araçlar dışında kalan kamyon veya çekici firmalar katılır.
Sibel Çıngı/Radikal

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • harakiri kamil28 Temmuz 2011 19:50

    kardeş kardeş anlaşın, kavga etmeyin, yoksa kulaklarınızı çekerim, alırım anahtarlarınızı