E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivEren'in hayalini Hyundai gerçekleştirdi---

Eren'in hayalini Hyundai gerçekleştirdi

Eren'in hayalini Hyundai gerçekleştirdi
08 Nisan 2011 - 18:19 borsagundem.com

Hyundai Ucar Otomotiv, otomobillere meraklı olan ve akülü otomobil hayali kuran hasta bir çocuğun dileğini gerçekleştirdi

3 ile 18 yaş arasındaki hayati tehlike taşıyan hastalıklarla mücadele eden çocukların dileklerini gerçekleştiren Bir Dilek Tut, Make-A-Wish Türkiye Derneği’ne başvuruda bulunan 6 yaşındaki Eren’in hayali Hyundai Uçar Otomotiv’in desteği ile gerçek oldu.

Lüks bir spor otomobille İkitelli’ deki evinden alınan Eren için hazırlanan akülü araba teslimat töreni, Hyundai’ nin İzmit’ te bulunan fabrikasında görkemli bir şekilde gerçekleştirildi.

Törene katılan Ralli Pilotu Nejat Avcı, Türkiye F2 Şampiyonluğu1997 Kupasını Eren’ e hediye etti ve Eren’e spor bir otomobille özel alanda test sürüş keyfini yaşattı.

Dilek gerçekleştirme etkinliğine Hyundai Assan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, Hyundai Assan Başkanı Won-Shin Chang, Genel Müdür Yardımcısı Fırat Şahin, Fabrika Müdürü B. J. Jin, Üretim Müdürü Uygur Koşal, Fabrika Bölüm Müdürleri, Uçar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Uçar ve Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Carole Hakko ile Dernek Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Balonlarla karşılanan Eren’e kendisi için hazırlanan otomobil şeklinde pasta ve konfeti yağmuru altında çeşitli armağanlar ve akülü arabası teslim edildi. Eren aracının anahtarını Ali Kibar’ dan teslim aldı.

Ali Kibar, “Eren’in dileğinin gerçekleştirilmesine katkımızın olmasından biz de mutluluk duyduk.”dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)