E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaErian ABD konusunda hala nötr---

Erian ABD konusunda hala nötr

Erian ABD konusunda hala nötr
03 Mart 2016 - 11:03 borsagundem.com

Allianz Başekonomisti El-Erian, "ABD ekonomisinin yavaşlayıp yavaşlamayacağı hala yanıt bulmamış bir soru" dedi

Allianz'ın baş ekonomi danışmanı Muhammed El-Erian, ABD ekonomisinin global büyümedeki zayıflıktan ve finansal istikrarsızlıktan kaynaklı ters rüzgarlarla karşı karşıya olduğunu ve bunun sonucu olarak yavaşlayabileceğini söyledi.  
El-Erian, "Ya çok daha iyi bir şeye transfer olacağız ya da ABD yavaşlayacak. Bu hala yanıtlanmamış bir soru" diye konuştu.
Fed'in hala faiz artırımı için her fırsatı değerlendirmekte olduğunu belirten El-Erian, ABD'de Cuma günü açıklanacak tarım dışı istihdam verisinin göreceli olarak güçlü istihdam yaratımına ve ücret büyümesine göstermesini beklediğini ifade etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yatırımcı04 Mart 2016 00:01

    biride şu bisti uyarsa...

  • ANKARA03 Mart 2016 16:14

    YATIRIMCI BU TİP PATRONLAR YÜZÜNDEN BORSADAN NEFRET ETTİ. 30 MİLYON KAR AÇIKLA. 2.30 DAN İTİBAREN HİSSE SÜREKLİ DÜŞSÜN.BİZİM PARALARLA KAR INI GEÇEN SENE ZARAR ETTİM DE SIFIRLA. HİSSEYİ YATIRIMCINI KUÇAĞINA VER. AL SANA ADALET. BİZLERDE DİYORUZ Kİ PATRON ODUNUN BOL OLSUN. HAKKIMIZDA HELAL OLMASIN