E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisEricom’da büyük savaş ---

Ericom’da büyük savaş

Ericom’da büyük savaş
13 Ekim 2012 - 07:24 borsagundem.com

Şirket yöneticileri ile piyasa dolandırıcıları arasında büyük restleşme yaşandığı ortaya çıktı

BORSAGUNDEM.COM
Ericom hisselerinde yaşanan sert yükselişin ardından kulislere her gün yeni bir söylenti yayılıyor. 4 liradan 18 liraya fırlayan hisselerin arkasında futbolcu spekülatörün olduğu biliniyor. Futbolcu spekülatör ve yancıları ile şirket yöneticileri arasında ‘şantaj’a varan restleşmeler yaşandığı öne sürüldü. Flap hisselerinde yatırımcıları mağdur eden grubun, Ericom’da da benzer bir girişimde bulunacağı iddia ediliyor. Uzmanlar, piyasa değeri 100 milyon liraya yaklaşan hissenin büyük risk taşıdığını ve hissede işlem yapan oyuncuların tarzının bilindiği için küçük yatırımcıların dikkatli olmalarını öneriyor.
GÖZLERİ ANADOLU’DA PARASI OLAN İŞADAMLARINDA
Bu arada, küçük yatırımcının ilgisi azaldığı için spekülatör grubun Anadolu’da parası olan işadamlarına yöneldiği de öne sürülüyor. Bursa’da bir turizmciye de yüklü miktarda alım yaptırdıkları yine kulislere sızan iddialar arasında yer alıyor.
Borsa çevrelerinde şimdi, futbolcu spekülatör ve ekibinin yatırımcı avlamak için hissede tuzak hazırladığı konuşuluyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Xterm13 Ekim 2012 23:19

    Ben gunünü bekliyorum, meco seni arayacağım. Şimdilik biraz ara verdim seni sıkışık gününde rahat bıraktım. Ama şunu sölim, yakacağım seni. Kim kimi yakacak bak seyret, telefonla yakmak olmaz.

  • PROF13 Ekim 2012 18:39

    AYNEN COK BUYUK SIKINTILAR WAR SATIN KURTULUN

  • 13 Ekim 2012 18:18

    flap kactı galiba bi tarafına ahahahah

  • 13 Ekim 2012 18:17

    sen degil baban gelsin memet efendi ahahhahah

  • selam13 Ekim 2012 14:58

    beni mazur görün ama birşey danışmak istiyorum,bu berkosan için nedüşünüyorsunuz.ayrıca bor,gündemede sormak istiyorum bu hisse neden düştü ve bi acayip hareketleri var.belki haberi geçmiştir ben kaçırmış olabilişrim.takipteyim saygılar.

  • 13 Ekim 2012 11:50

    ne restleşmesi herşey ayarlanmış bana göre.erico yönetimi spk tarafından sorguya cekılmeli bence.yazık bu kucuk yatırımcıya

  • mert13 Ekim 2012 00:03

    Erico daki oyun soyle isi mecnuna getiren adamlari bu kagidi yapmiyacagiz diye kandirdi mecnun sonra araciyi devre disi birakip patronlarla anlastilar kagidi 60 bin lere cikartip bedelsize gideceklerdi bedelsizden sonra milletin kucagina bombayi birakacaklarda ellerinde patladi simdide isvicreye kacirdiklari paralari orda bi fon uzerinden yabanci yatirimci hesabindan piyasaya girmeye calisiyolar yeni nnumaralarida bu !

  • Namert12 Ekim 2012 22:45

    Bu ericom da işlem yapanı spk görmüyor mu? Galata şeker garanti tera aralarında dönüyorlar..... Tgsas ericom - flap ..... Bu işlemlerin kredisi ve gün içi işlemleri bitik durumda. Bugün yarın tgsas ve ericom da patlayacak. Kurumlara Fax telefon ve mail yolu ile yazı yazanların sayısı oldukça fazla FLAP tan dolayı. Flap ın sahibi bile uzun uzadıya açıklama yaptı. Adam ne durumda bir düşünün. Günü gelince bunu da açıklayacaklar birileri. Mecnur burayı rüyasında bile göremeyecek. Türkiye seni yutar meçççç

  • kkkk12 Ekim 2012 22:17

    yagcılardada bunlar var hareketlere dıkat

  • haber doğru12 Ekim 2012 21:32

    erico da zorlama işlemler yapılıyor 2 aydır .bir ara alıp sattım tehlıkeyı görünce

  • meco12 Ekim 2012 17:35

    rahat olun deverederim yakında ky ya

  • 12 Ekim 2012 17:03

    aman arkadaşlar çok dikkat edin.

  • misafir12 Ekim 2012 16:12

    buna kesinlikle inanmıyorum !!! erico da işler iş yatırımın elindeki 800 küsür bin lotu devrettikten sonra başladı.geçen sene agustos gibi iş yatırım ın fonu ve aydın veli serin isimli spekülatör malları topladılar aydın veli bir kaç ay sonra malları cüzzü bir karına çıktı ondan bir kaç ay sonra hisse takasındaki yatırım fonu diye gözüken kısmını iş yatırımdan satıldı 800 küsür bin lotdu.sonra hareket başladı .büyük bir aracı kurumun fonu futbolcu spekülatöre mi taşıdı yani aylarca malı ? burada bir hata var.bence bu operasyonda patronlarında parmagı var.o mallar bir gruba devredildi grupta yukarı taşıdı yükselişde arasıra haberlerle desteklendi.ör:elektirkli araba sarj istasyon işine girilmesi,ev aletleri işini girilmesi gibi.şirket sahipleri BORYAD üyesi olduğu için rahat rahat işlerini yaptılar.inş yukarılardan alan KY lar yoktur geröi zirvelerini denedi rahat rahat da satış fırsatı verdi.en azından acımasız degiller !!!!