E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErmenistan'dan Türkiye çıkışı: Koşulsuz hazırız!---

Ermenistan'dan Türkiye çıkışı: Koşulsuz hazırız!

Ermenistan'dan Türkiye çıkışı: Koşulsuz hazırız!
27 Kasım 2019 - 13:27 borsagundem.com

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Türkiye ile ilişkileri normalleştirmeye ön koşulsuz hazır olduklarını söyledi.

29 Ekim'de ABD Temsilciler Meclisi'nde kabul edilen sözde Ermeni Soykırımı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaretinden sonra engellenmişti.

Geçtiğimiz günlerde bir kez daha Temsilciler Meclisi'ne getirilmeye çalışılan tasarı, yine senatörler tarafından engellendi.

Resmi temaslar için İtalya'ya giden Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan da Türkiye ile ilişkilerle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

"İLİŞKİLER KURMAYA HAZIRIZ"

İtalyan Corriere della Sera gazetesine konuşan Paşinyan, "Daha önce bizim tarafımızdan dile getirildi ve ben bir kez daha tekrar ediyorum: Türkiye ile hiçbir ön koşul olmadan diplomatik ilişkiler kurmaya hazırız. Ermeni soykırımının uluslararası alanda tanınmasını Ankara ile ilişkilerimizin ön koşulu olarak görmüyoruz. Bu tanıma, Türkiye ile olan ilişkilerimiz için değil, soykırımların küresel çapta engellenmesi için çok önemli" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mİmarlık öğrencisi29 Kasım 2019 00:05

    Ermenistan'nın sevdiğim tek şeyi var o da sadece mimarisi.Ama cidden isterseniz araştırın estetik ve dayanıklılık çok güzel kullanıyorlar bir bina inşaa ediyorlar 100 yıl ayakta çok güzel batı tarzı mimarileri var zaten Osmanlı'da pek çok binaları ermeni mimarlar yaptı

  • Abdulkadir D28 Kasım 2019 15:27

    Hiçbir koşul olmadan ilişki kurmak yüzsüzlüğün ve şerefsizliğin daniskası olur soykırımların dünya çapında engellenmesi içinmiş git bu masalları krallarına anlat normalleşme istiyorsan önce adam olacaksınızki sonra masada eşit oturacağız...

  • mehmet28 Kasım 2019 13:48

    dunyada musluman varmı türkiyeden başka musluman devlet yokmu ORDADOGU MUSLUMANLAR eşe almaktan başka bir şey yabamıyorlarmı HAHUDILER TÜM müslüman insanlara ZULM EDERKEN eylence EŞTEN başka duşundukleri bir şey yok hanı müslüman müslüma nını kardeşidir allah kuanda yazılan hepsine İNANIRIM ARAPLARA HAYIN ONLARA BEN GÜVENMİYORUM onlar yatak derdınde dunyada en zengınlerıde araplardır allah sonumuzu hayor etsını ellımden başka bir şey gelmez geresı ALLAHA BİLİRE

  • M.ali döğer28 Kasım 2019 10:18

    Karabağdan çekilmeli her gün Azerbaycan askeri şehit ediyorlar bir de koşulsuz diyor şeytan

  • Muhammed28 Kasım 2019 09:16

    İnsan gibi yaşamayı haketmiyorsunuz

  • kılıç28 Kasım 2019 08:26

    ŞART ŞURT YOK DERHAL KARABAGDAN ÇIK DENMELİ .

  • Vural güngör28 Kasım 2019 07:36

    Ermeni ler yemek yediği tasa tükürmüştür yıllarca bir yaşa sonr ayakla buralar bizim de soykırım yap yok öyle azar bey andan çıkın soykırım ların bedelini ödeyin

  • Osman28 Kasım 2019 01:09

    Ermeni çetelerini , katliamlarını , tecavüz ve çocukları  öldürdüklerini biz yazmadık tarih yazmıştır...........Soykırım vs bu suçları ört bast edilmek için uyduruk hamlelerdir.Hem suçlu olmak , hem de masum olmak ayakları.O zor günleri yaşayan ve hayatta olan insanlar mevcuttur , yaşayan tarih anlatıyor kitaplar değil.

  • fifi28 Kasım 2019 00:13

    çok ta fifi.önce isgal ettiginiz azerbaycan topraklarini geri vereceksiniz.sonra soykirim yalaninizdan vazgececeksiniz.sonra hocalida yaptiginiz soykirimin bedelini ideyeceksiniz.sonra gelip elimizi opup abi biz yaptik sen yapma diyeceksiniz.haddinizi capinizi bileceksiniz sonrasini dusunuruz.yapmazsaniz cok ta fifi.

  • fafa27 Kasım 2019 21:30

    Rusya'nın elinde  bir oyuncaksınız,Rusya sizi kullanıyor,ya da siz Rusya'nın gölgesinde yaşıyorsunuz ,bunu bildiğiniz için Azerbaycan'la anlaşmıyorsunuz.Azerbaycan'a rahat ve huzur yoksa size de yok.Azerbaycan er veya geç Güney Azerbaycan'la birleşecek,sizi de işgal ettiğiniz topraklardan atacak.Bir devlet için yüz yıl bile uzun bir süre değil,yüz yılda geçse o topraklardan atılacaksınız.

  • Süleyman Kırpak27 Kasım 2019 19:50

    daha önce söyledin cevanı almıştın.demekki ermenistan zor durumda.Türkiye olmadan ne iran, ne ırak ne de suriye ayakta kalabilir.abd ve rusya nın dahi bize ihtiyaçları var.bakın bugün k.kıbrıs ve israil doğal gaz buldu satabiliyorlarmı satamazlar.çünkü bunların satabilmesi için bizim topraklarımızdan geçmesi gerekmektedir.

  • Kara gülle27 Kasım 2019 19:59

    Dostum sen hangi aynaya bakıyorsun.bence o aynayı değiştir seni dev gibi gösteriyor. İyi saçmalamışsın türkiye olmasa dünya ekonomisi çökecek ekonomik buhran olacak demek ki.

  • Atakan27 Kasım 2019 18:42

    Karabağı geri vereceksiniz Azerbaycan a tazminat ödeyeceksiniz o kapılar ancak açılır

  • xx27 Kasım 2019 18:22

    Soykırım sizin işiniz.Doğmamış çocuğu anesinin karnından alan siz...Türk gençlerinin derilerini kopararak kan kaybınan ölmelerini seyreden siz...iç organlarını çıkaran yine siz...Allahın gazabı üzerinize olsun barbarlar...

  • Dd27 Kasım 2019 15:24

    Hoca li  katliamını nereye koyacağız? . işgal ettiğin topraklardan bi çekil.  Hertürlü  ilişkiye hazırız.  

  • turan27 Kasım 2019 14:36

    AZERBAYCAN TOPRAKLARINDAN ÇEKİL GEBERTİLEN PKK LILARDA AYNI SANA BENZİYOR SENİN IRKINDAN CEHENNEMİN DİBİNE GİT 

  • bahaneci27 Kasım 2019 13:49

    katil suratli oncelikle isgal ettigin topraklardan cekil ve gecmisindeki katlettigin Turk ve Muslumanlardan ozur dile hesap ver ....