E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisErol Aksoy 2. şans istiyor---

Erol Aksoy 2. şans istiyor

Erol Aksoy 2. şans istiyor
15 Kasım 2010 - 08:14 borsagundem.com

Cavit Çağlar’dan sonra Erol Aksoy da TMSF'ye teklif sunarak medya şirketlerini geri almayı planlıyor

TMSF ile geçen hafta yeni protokol imzalayarak Olay Medya’nın yönetimini geri alan Çağlar’dan sonra Erol Aksoy da Fon’a teklif sunarak medya şirketlerini geri almayı planlıyor

Bir dönemin ünlü medya patronları, sektöre yeniden dönmenin yollarını arıyor. Dinç Bilgin ve Cavit Çağlar’ın ardından, İktisat Bankası’nın ve Cine5’in eski patronu Erol Aksoy da TMSF’ye yeni bir teklif sundu. Küresel kriz nedeniyle protokol hükümlerini yerine getiremediği için aralarında Cine-5’in de yer aldığı medya şirketlerine TMSF tarafından el konulan Erol Aksoy, TMSF’den ikinci bir şans istedi.

Geçtiğimiz günlerde TMSF Başkanı Şakir Ercan Gül ile görüşen Aksoy, Çağlar ile yapılan protokole benzer bir anlaşmanın kendisi ile de yapılmasını istedi. Aksoy’un sunduğu teklife göre, başta Cine5 olmak üzere el konulan şirketlerin yönetimi Aksoy’a verilecek, İktisat Bankası’nın borçları da yeniden ödeme takvimine bağlanacak.

TMSF kulislerinde Gül’ün, aralık ayı başında yapılacak olan Cine5 ihalesinin olumsuz etkilenmemesi için, teklifi kabul etmediği konuşuluyor. Ancak ihalenin yine ertelenmesi halinde, Aksoy ile masaya tekrar oturulabileceği ifade ediliyor. Aksoy ile yeniden protokol yapılırsa, Cavit Çağlar ve Dinç Bilgin’in ardından üçüncü medya patronuna da yeşil ışık yakılmış olacak.

Hüseyin Özay/Star

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)