E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporErtuğrul Sağlam isyan etti---

Ertuğrul Sağlam isyan etti

Ertuğrul Sağlam isyan etti
22 Eylül 2011 - 23:53 borsagundem.com

Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Yeşil-beyazlı takımın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, "Öncelikle taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Şampiyon olmuş bir takıma yakışan şekilde tribünlerde durdular" diyerek, "Yaklaşık 30 dakika rakipten eksik oynadık. Kalemizde belki birkaç cılız şut verdik.
Beşiktaş gibi üst düzey bir takıma karşı iyi direndik. Beraberliğe üzülürken konsantrasyon eksikliği nedeniyle sanıyorum mağlup olduk.
Sivok'la eşleştirdiğimiz oyuncunun pozisyonun içinde olmaması da gerçekten ilginç. Top da vuruşun ardından inanılmaz bir yere gitti. Sonuçta son 3 dakikaya kadar mükemmel mücadele ettik eksik olmamıza rağmen. Savunmamız da hücumumuz da dikkat çekiciydi" dedi.
Alınan yenilgi sonrası futbolcuların emeğine çok üzüldüğünü belirten Sağlam, "Sonuçta Beşiktaş'a yenilmek dünyanın sonu değil ama acayip toplarla yenilmemiz bizi üzdü. Futbolun adaleti bu karşılaşmada ciddi anlamda yoktu. Pazar günkü maça en kısa sürede hazırlanacağız" diye konuştu.
Ertuğrul Sağlam, takımını öne geçirmesine rağmen gördüğü kırmızı kartla takımının uzun süre eksik mücadele etmesine neden olan İbrahim Teteh Bangura'yla ilgili soru üzerine şu ifadeleri kullandı:
"Bangura'ya kırmızı kartın nedenini kulübe geçtikten sonra soracağız, tabiki onun da hakemlerin de ciddi savunmalarda bulunmaları gerekiyor. Hakemler hata yaptıysa da Bangura hata yaptıysa da bunlar oldukça basit nedenler olacak. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)