E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor“Eşcinselim" dedi, futbolu bıraktı ---

“Eşcinselim" dedi, futbolu bıraktı

“Eşcinselim dedi, futbolu bıraktı
16 Şubat 2013 - 15:58 borsagundem.com

Leeds United’in eski yıldız futbolcusu: Artık herkes sırrımı bildiğine göre özgür bir adamım

Eski Leeds United futbolcusu Robbie Rogers, eşcinsel olduğunu açıkladıktan sonra futbolu bıraktı.  Rogers, "Her zaman bu sırrı saklamayı düşündüm.Futbol benim kaçışım, kimliğim ve amacım oldu. Şimdi benim için uzaklaşma ve futbol dışında kendimi keşfetme zamanı" ifadelerini kullandı.
Rogers dün yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz 25 yıl boyunca korktum, kimliğimin ortaya çıkmasından korku duydum. Sırlar iç hasara neden olabiliyor. Dürüstlük insanlar için oldukça sade ve basit bir kavram ancak 25 yılın sonunda sevdiklerinize gay olduğunuzu açıklamayı denemek çok zor. Futbol yıllarca sırrımı sakladı ve kariyerim için her zaman müteşekkir olacağım. Artık herkes sırrımı bildiğine göre özgür bir adamım" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • değirmenci17 Şubat 2013 10:22

    ne bçim haberler yapıyorsunuz. sizi kınıyorum

  • YASLAN ..i,16 Şubat 2013 19:53

    Neyseki bir DELİĞİ KANLI biri çıkıpta konuştu bundan sonraki hızımı sahalardan ayrı YATAKLARDA attırmaya çalışacağım diyor.artık futboldan kazandığı paraylan ancak DİBİNİ dövdürür.

  • ASLAN16 Şubat 2013 16:11

    Diyor ki futbol dışında kendimi keşfetme zamanı ve iç hasara neden oldu.Ağzını açıp dilini çıkarmasından belli ne olduğu vay arkadaş ya neler görücez şu hayatta.Futboldan kazandığı parayla kendine bir karhane açar artık :) Tüm sevdiklerini orda ağırlar daha yakından tanışırlar :)