E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEski AK Partili vekil Şirin, Babacan'ın kuracağı partideki 4 ismi açıkladı---

Eski AK Partili vekil Şirin, Babacan'ın kuracağı partideki 4 ismi açıkladı

Eski AK Partili vekil Şirin, Babacan'ın kuracağı partideki 4 ismi açıkladı
01 Ağustos 2019 - 12:43 borsagundem.com

Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Emin Şirin katıldığı bir televizyon programında Abdullah Gül ile Ali Babacan'ın önderliğinde kurulacağı öne sürülen yeni parti hakkında açıklamalarda bulundu

Eski AK Parti milletvekili Emin Şirin, TV5 televizyonunda yayınlanan Mehmet Ali Kayacı ile Buluşma Noktası programına katıldı. Abdullah Gül ve Ali Babacan'ın önderliğinde kurulacağı iddia edilen yeni parti hakkında açıklamalarda bulunan Şirin, Fehmi Koru ile Beşir Atalay'ın da kurmay ekipte yer alacağını söyledi.

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatansever 02 Ağustos 2019 01:34

    Ak Parti düşmanları sanıyor ki bu iş bitti. Biz ne badireler atlattık. Evet hatalarımız yok mu ? Var elbet. Ama ya diğerleri ?... Bizim farkımız vatan sevdamız , millet aşkımız. İşte diğerlerinde olmayan ve asla olmayacak olan his ve tutku bu. Aksi olsa idi onlar iktidar olur, hizmetleri onlar yapar, hdp ye bel bağlamaz , kandile selam çakmaz, çakma milliyetçilere el açmaz, hainlerin her nevi ile iş tutmazlardı... Biz bu aziz ülkeyi gönülden ve karşılıksız seven gerçek sahipleri olarak Cumhuru seviyor güveniyor destekliyor ve inanıyoruz... bizden korkmakta son derece haklısınız...

  • Emin insan01 Ağustos 2019 20:59

    🤔🤔🤔🤔🤔🤔

  • ah reis ah01 Ağustos 2019 20:40

    siz yukarıda yırtınıyorsunuz tabandaki partililer sırtını size dayamış ne liyakat ne birşey. bir müdür yardımcısı bile atanırken liyakattan bilgiden uzak akp den tam uzak adamlar atanıyor. bizde 2002 den bu yana reise oy veriyoruz. bir gün olsun bizim işimizi görün diyemedik. 

  • murat evro01 Ağustos 2019 17:13

    erdoğan etrafındaki dinlerse daha çok kaybeder damat gibi ömer çelik gibi adamlar kaybettiriyor

  • sen01 Ağustos 2019 18:28

    Seni dinlesin o zaman!

  • Metin01 Ağustos 2019 15:53

    Yeni partiye ne gerek varki.geleceğin lideri sayın imamınoğlu varken bu arayışlara gerek yok.şu bodrumdaki tatil bitsin işine bir başlasın bakın istanbul cağ atlayacak.analar ne lider doğurur göreceksiniz.bir de buna eşbaşkan canan hanımıda ekleyin offf offf insanın istanbulda yaşayası geliyor.

  • Alabao01 Ağustos 2019 21:14

    Çok iyi ya şunu birde Abdullah güle soylesenizde ugrasmasalar direk CHP ye üye olup CHP ye güç katsalar.😀

  • Nihat Doğan 01 Ağustos 2019 13:53

    Partiyi kuramadın hala bu gidişle kuracağında yok hani

  • Sookkk01 Ağustos 2019 12:52

    Fehmi Koru mu. Sahaya cikmadan maci kaybetti.