E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEski Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç: Türk siyasi hayatı raydan çıktı---

Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç: Türk siyasi hayatı raydan çıktı

Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç: Türk siyasi hayatı raydan çıktı
07 Ekim 2019 - 08:38 borsagundem.com

Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, "İnsanlar kendilerine yeni bir yurt, yeni bir mahalle arıyor" diyerek yeni kurulan partilere destek verebileceğini söyledi. Kılıç ayrıca, "Türk siyasi hayatı raydan çıktı" ifadelerini kullandı

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali07 Ekim 2019 09:37

    çakma atatürkçülerin, atatürkün kurduğu cumhuriyeti yıkmaya çalışan teröristlerle kolkola dolaşması, gerçek atatürkçülerin izmir marşı okumaktan başka birşey yapamaması ezberleri bozdu tabi. uyanın uyanın!

  • oğuz07 Ekim 2019 11:31

    ahaha gülümde boşa gitmesin chpkk kürt vatandaş ları ile yakınmış ahahah  (6)  (6) ondanmı hdpkk nın orada eylem yapan kürt annelerimizin yanında değil senin chpkk  (6)  (6) chp TÜRKİYE düşmanı bir parti olmuştur iş bankası ellerinden alınmalı yani ATATÜRKÜN kurduğu parti ermeni ve yahudilerden çakma atatürkçülerden kurtarılmalı...

  • belirsizlik07 Ekim 2019 10:31

    yalanınız batsın chp kürt vatandaşlarımızla yakın pkk ile değil , pkk ile kol kola olanlar malum parti. bütün kürtleri pkk lı diye görüyorsan o senin sorunun. kürtler chp ye oy veriyor diye rahatsız oluyorsunuz . chp türkiye partisidir herkesin partisidir.