E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEski hakem hocalarından Aydınus'a penaltı tepkisi---

Eski hakem hocalarından Aydınus'a penaltı tepkisi

Eski hakem hocalarından Aydınus'a penaltı tepkisi
31 Ekim 2016 - 05:53 borsagundem.com

Fenerbahçe-Karabükspor karşılaşmasının hakemi Fırat Aydınus'un Fenerbahçe lehine verdiği penaltı kararı, eski hakem hocaları tarafından yanlış karar olarak değerlendirildi.

Fenerbahçe, sahasında Karabükspor ile oynadığı karşılaşmadan 5-0 galip ayrılırken hakem Fırat Aydınus'un sarı-lacivertliler lehine verdiği penaltı kararı büyük tepki topladı. Eski hakem hocaları kararı yanlış olarak değerlendirdi. İşte o açıklamalar:

BÜLENT YAVUZ: NE GÖRDÜN DE ÇALDIN

"Fırat Aydınus iki maç yönetince 'oh be, kendini buldu' diyoruz ama üçüncü maçında bütün duygularımızı ve düşüncelerimizi alt üst ediyor. Çok kolay geçmesi beklenen maçı, verdiği penaltı kararıyla adeta tersine çevirdi. 'Ne gördün de penaltı çaldın?', anlamak mümkün değil.

1 hafta öncesini hatırlayın, Galatasaray-Trabzonspor maçının sonlarına doğru Podolski'ye ceza alanı içerisinde Trabzonsporlu Mustafa Yumlu bir hava topunda benzer hareketin aynısını yapmıştı. Orada Aydınus penaltıyı vermedi, biz de 'aferin, iyi yaptın, penaltı değildi' dedik ve destekledik. Aradan 6 gün geçmiş, vermediği penaltıyı bu kez Fenerbahçe-Karabük maçında veriyor. Yani anlamak mümkün değil. Penaltıdan sonra Karabüklü oyuncuların ruh hali ve psikolojisi bozuldu. Kural dışı oynamaya başladılar. Hakem haklı olarak sarı kartlarına başvurdu. Ama bu doğru hakemlik değil ki..."

ÇAKAR: YAZIKLAR OLSUN

Ahmet Çakar, penaltı kararı nedeniyle Fırat Aydınus'a tepki gösterirken; "Fenerbahçe'nin ligde devam etmesini sağlayan kaşar hakemlerdir. Fırat penaltıyı yarattı. Yazıklar olsun" ifadelerini kullandı. Çakar, Karabükspor'a çıkan kırmızı kart sonrasında da, "Fenerbahçe'nin yeni başkan adayı Fırat Aydunus!!!!!" yazdı.

ÇULCU: HAKEM UYDURDU

Eski MHK Başkanı Mustafa Çulcu da Aydınus'un penaltı kararının yanlış olduğunu belirterek, "Fırat Aydınus penaltıyı uydurdu" ifadesini kullandı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FATİH İSLAMBUL31 Ekim 2016 09:38

    BU*HAKEM*FORUMSUZ*VE*TARAFLI*MAÇ*YÖNETİYOR*BURSA*SPORUN*MAÇLARINIDA*KATLEDİYOR*HAKEMLİKTEN*MEN*EDİLMELİ*