E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEski Kartal geri dönüyor---

Eski Kartal geri dönüyor

Eski Kartal geri dönüyor
17 Mayıs 2011 - 12:46 borsagundem.com

Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da tekrar yıldızı parlayan eski futbolcusu ile anlaşmaya vardı

Beşiktaş, Forlan, İbrahim Öztürk ve Egemen’in ardından bir bomba daha patlattı.
Hürriyet'in haberine göre; Siyah beyazlılar, İstanbul  Büyükşehir Belediyespor takımının yıldızı olan eski oyuncusu İbrahim Akın’ı 3 yıllığına renklerine bağladı. Yıllık 1 milyon 200 bin Euro alacak olan İbrahim Akın, 2004’te Altay’dan Beşiktaş’a transfer olmuş ve siyah beyazlı kulüpte yaklaşık 4 yıl oynadıktan sonra 2008 yılı ara transfer döneminde 1.1 milyon TL’ye Belediye’ye satılmıştı.
YENİDEN DOĞDU
İstanbul temsilcisinde performansını yeniden artıran ve ligin en başarılı futbolcuları arasına giren İbrahim Akın bu sezon ligde 8, kupada ise 3 gole imza atmıştı. Eski yuvasına dönecek olan 27 yaşındaki yıldızın takımı ile sözleşmesi 2012’de bitiyor. Ancak Belediyespor yönetimiyle anlaşmaya varan Beşiktaş’ın, bu transferi önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.
FORLAN'A EV BAKIYORLAR
Öte yandan siyah beyazlılar önümüzdeki sezon formasını giydirmeye hazırlandığı Diego Forlan’ı da 10 gün içinde İstanbul’a getirecek. Bu nedenle Uruguaylı golcü için ev bakılıyor. Atletico Madridli oyuncuya İstanbul’u gezdirecek olan siyah beyazlılar, bu transferi bitirmek için de gün sayıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)