E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEte zam mı geliyor?---

Ete zam mı geliyor?

Ete zam mı geliyor?
12 Eylül 2013 - 21:34 borsagundem.com

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, ete zam yapılacağı iddialarını yalanladı. Eker, "Şu anda ihtiyacın iki katı hayvan var" dedi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kurban Bayramı öncesinde ete zam yapılacağı iddialarına ilişkin bir açıklama yaptı.
17. Uluslararası Tarım Fuarı'nın açılışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mehdi Eker,ete zam yapılacağı söylentisinin ‘birilerinin ithalat yapılma’ isteğinden kaynaklandığını söyledi.
Eker şunları söyledi:
"Böyle bir zam yok. Birileri ithalat yapılsın istediği için öyle söylediler. Biz de dedik ki 'ülkede yeteri kadar et var, hiç bir sıkıntı yok.' Şu anda ihtiyacın iki katı hayvan var."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • LLL02 Ekim 2013 11:41

    hayatınız yalan sizin :) brezilya dan kurbanlık ithal edecekmişiz hani nooldu ihtiyacın 2 katı hayvan sn eker ? Sen mi yedin hepsini ? artık kesin kararımı verdim siz yurtdışı üzerinden türkiye ye hayvan ithal eden yandaşlarınıza besliyorsunuz ... onun için kasıtlı olarak bitirmeye çalışıyosunuz yuriçinde tarımı ve hayvancılığı ...

  • :(12 Eylül 2013 22:42

    bakliyata alıştık zaten, istediğiniz kadar zam yapın alan hep aynı kesim. fakir zaten kurban bayramını bekliyor.

  • hacı12 Eylül 2013 22:30

    ihtiyacın 2 katı hayvan varsa o zaman et neden bu kadar pahalı?