E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıEthereum, Bitcoin karşısında yükseliyor---

Ethereum, Bitcoin karşısında yükseliyor

Ethereum, Bitcoin karşısında yükseliyor
18 Aralık 2017 - 16:49 borsagundem.com

Bu aşamada bitcoin'in yatay momentumu Ethereum'u bir alternatif olarak cazip kıldı.

Şurası bir gerçek ki kripto para piyasaları her yönden Bitcoin'in egemenliği altında bulunuyor. Eğer bitcoin fiyatında bir çöküş yaşanacak olursa, şüphesiz ki bu diğer kripto paralarda da zor zamanlar yaşatacaktır. Bu aşamada bitcoin'in yatay momentumu Ethereum'u bir alternatif olarak cazip kıldı. Piyasa değeri açısından dünyanın en büyük ikinci kripto parası olan, Etehereum, dolar karşısında küçük çaplı bir yükseliş yaşarken, Bitcoin karşısında son 24 saattte, daha ciddi bir yükseliş gösterdi.

Daha net olmak gerekirse, Etehereum fiyatları 739 dolara yükseldi ve dolar karşısında yüzde 2.82 oranında yükseldi. Bitcoin karşısında ise bu artış yüzde 6.79 seviyesinde oldu. Bu seviyede kalıcı olup olmayacağı bir yana, bu aşamada Etehereum için bir süre daha boğa piyasasının devam etmesi beklenebilir.

Etehereum'un yeniden tüm zamanların en yüksek seviyesinde görmek güzel olmakla birlikte bazı insanlar fiyatın bu yıl 1000 dolar seviyesine çıkabileceğini öngörüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bravo18 Aralık 2017 18:07

    Ancak play steyşın oyunlarında kullanılacak sanal paraları reel varlık gibi satma becerisi yüztılın en büyük pazarlama başarısıdır