E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisEti Yatırım’dan açıklama ---

Eti Yatırım’dan açıklama

Eti Yatırım’dan açıklama
18 Ekim 2012 - 10:17 borsagundem.com

"Eti Yatırım’da büyük operasyon" haberimizle ilgili olarak şirketten gönderilen açıklama şöyle:

"www.borsagundem.com sitesinde 17.10.2012 tarihinde çıkan haberde, Eti Yatırım A.Ş.’nin hesaplarında büyük bir kayıp yaşandığı; bu nedenle iki genel müdür yardımcısı ile portföy yönetim müdürünün görevden alındığı; şirket nezdinde zarar tespiti yapıldığı ve yakında bu görevler için yeni atamaların yapılacağı iddia edilmiştir. Tamamen gerçek dışı bilgiler içeren bu haberde, herhangi bir somut olguya dayanmaksızın, “söylenti”ye dayalı olarak bilgi verilmiş; hem şirketimiz hem haberde adı geçen üç eski yöneticinin itibarı zedelenmiştir.
Şirketimiz tamamen ticari nedenlerle faaliyet politikasında değişiklik yapmış ve organizasyonunda da değişiklikler gerçekleştirerek daha az sayıda personele dayalı bir faaliyet politikası doğrultusunda, asılsız haberde adı geçen üç yönetici de görevlerinden ayrılmıştır. Her aracı kurumun olduğu gibi Şirketimizin de tüm kayıtları ve hesap durumları kamuya açık olduğundan hesaplarında herhangi bir kayıp bulunmadığı gibi, hukuka aykırı yapılmış hiçbir işlem de olmadığı da ortadadır. Aracı kurumlar finans piyasasında faaliyet gösteren, güvene dayalı olarak çalışan kuruluşlardır. Şirketimiz ve görevinden ayrılan üç yönetici ile ilgili olarak tümüyle gerçek dışı söylenti iddialarıyla yapılan haberler, şirketimizin itibarını zedeleyecek, ciddi maddi kayıplara yol açacak ve kamuoyunu yanlış yönlendirecektir.
Açıklanan nedenlerle 17.10.2012 tarihinde asılsız haberin yayımlandığı www.borsagundem.com sitesinde, yukarıda yer alan açıklamamıza yer vererek, yapılan haberin gerçek dışı olduğu; şirketimiz nezdinde herhangi bir usulsüz işlemin, hesaplarında açığın bulunmadığı; şirketimizin faaliyetine yasal çerçeve içinde devam ettiği, görevden ayrılan üç yöneticinin herhangi bir faaliyet konusuna veya hukuka aykırı işleminin bulunmadığı konusunda derhal açıklama yapılmasını; aksi halde site yöneticileri hakkında hukuki ve cezai sorumluluklarının doğması nedeniyle yasal yollara başvurulacağını ve doğabilecek zararımızın tazminin isteneceğini ihtar ederiz.
Eti Yatırım A.Ş. "

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)