E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisEti’deki ayrılışların perde arkası ---

Eti’deki ayrılışların perde arkası

Eti’deki ayrılışların perde arkası
22 Ekim 2012 - 16:28 borsagundem.com

Karadeniz Holding, bünyesindeki tüm finans şirketlerini satma kararı aldı

BORSAGUNDEM.COM
Eti Yatırım’da 3 önemli isim Ekim ayı başında görevinden ayrıldı. Borsa dünyası, Genel Müdür Yardımcısı Pınar Gülbahar, Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Okumuş ve Portföy Yönetim Müdürü Volkan Akgiray’ın Eti Yatırım ile yollarını ayırma haberini borsagundem.com’dan öğrendi. Bir süre önce TMSF’den Eti Yatırım başta olmak üzere birkaç finans şirketi alan Karadeniz Holding’in küçülme kararı aldığı ve bu yüzden çok sayıda isimle yollarını ayırdığı ifade edildi. Bu kapsamda Eti Yatırım’ın iki şubesinin de kapatıldığı belirtildi. Sermaye Piyasası faaliyetleri minimum seviyeye çekilen Eti Yatırım satış listesine konuldu. Karadeniz Holding’in iki önemli alıcıyla görüşmelerini sürdürdüğü dile getiriliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DADADA23 Ekim 2012 10:45

    Bu üçlünün daha önceden haberi var gibi me geliyor, sermaye kimin döneminde erimişti acaba?

  • 23 Ekim 2012 01:04

    Nihayet gercekler!! Borsagundem e de bu yakisir dogruyu bulmak.Firsatcilarin insanlarin basarilarini golgelemeye calismalarina izin vermeyin lutfen. Bu piyasa dar boyle duzgun insanlar zor bulunuyor, tekrar tsk ler Borsagundem e.

  • NOSTRABORSAADAMUS22 Ekim 2012 17:24

    insanlar bilmediği işlere girmemeli hele bir de işi bilmeyen işin uzmanı olmayan,tecrübesiz insanları çalıştırırsanız her işte başarısız olursunuz.Abd,ab ülkelerinde bu durumlar yaşandı,bizde de 2001 krizinde yaşandıysa artık her işte tecrübeliler aranmalı.