E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıEuro iki haftanın düşüğüne ilerliyor---

Euro iki haftanın düşüğüne ilerliyor

Euro iki haftanın düşüğüne ilerliyor
26 Mart 2014 - 17:15 borsagundem.com

Euro düşüşü ikinci güne taşıyarak dolar karşısında iki haftanın en düşüğüne yaklaştı

Euro, Avrupa'da iş dünyası verilerinin bölgede ekonomik toparlanmanın duraksayacağı söylentilerini artırmasıyla, düşüşü ikinci güne taşıyarak dolar karşısında iki haftanın en düşüğüne yaklaştı. 

Avustralya doları, merkez bankası başkanı Glenn Stevens'in para biriminin yönünün yatırımcılara bağlı olduğunu ve ekonominin bu yıl güçlenebileceğini söylemesi ile yükseldi. ABD'de iş dünyası ekipmanı siparişleri Şubat'ta gerileyerek son üç ayda ikinci kez düşüş yaşadı. 

Euro dolar karşısında yüzde 0.3 gerileyerek New York saati ile 09:48'de 1.3791 dolar oldu. Euro 20 Mart'ta 1.3749 ile 6 Mart'tan bu yana en düşüğü görmüştü. Euro yen karşısında ise yüzde 0.1 gerileyerek 141.26 yen seviyesinde. Yen dolar karşısında yüzde 0.2 zayıflayarak 102.44 seviyesinden işlem görüyor. 

Avustralya doları 92.45 ABD senti ile 22 Kasım'dan bu yana en güçlü seviyeye dokunurken, 92.35 seviyesi ile yüzde 0.8 yukarıda seyrediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)