E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDış PiyasalarEuro krizi çözülmek üzere---

Euro krizi çözülmek üzere

Euro krizi çözülmek üzere
07 Şubat 2011 - 08:24 borsagundem.com

Soros, Euro Bölgesi krizinin, bölge ülkelerinin mali politikalarını hizaya sokmak için çalışmalarının etkisi ile çözümlenmekte olduğunu söyledi

Global yatırımcı George Soros, Euro Bölgesi krizinin, bölge ülkelerinin mali politikalarını hizaya sokmak için çalışmalarının etkisi ile çözümlenmekte olduğunu, ancak Avrupa´da kusurlar bulunduğunu bildirdi.
Soros, "Euro krizi çözümlenmek üzere. Avrupa ülkeleri arasında Birlik´in kayıp elementinin, ortak mali politika veya ortak bir Hazine, oluşturulması için bir kararlılık var. Ancak, korkarım ki bir araya getirilecek bu yapının da kusuru olacak" diye konuştu.
Soros ayrıca, eyaletlerin ve yerel yönetimlerin yüksek borç seviyeleri nedeniyle ABD´de de bir krizin belirmekte olduğu uyarısında bulunarak, "Önümüzdeki iki yılda euro krizinin bir tekrarını eyalet ve yerel yönetimlerle bağlantılı olarak ABD´de de göreceksiniz" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)