E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıEurobank Tekfen'den tarım fonu---

Eurobank Tekfen'den tarım fonu

Eurobank Tekfen'den tarım fonu
19 Temmuz 2011 - 10:29 borsagundem.com

Eurobank Tekfen, “%95 Anapara Garantili Eurobank Tekfen A.Ş. Tarım Fonu” ile yatırımcılara yeni bir yatırım fırsatı sunuyor

Eurobank Tekfen’in, bireysel müşterilerine yönelik hazırladığı, TSKB A.Ş. Garantili Şemsiye Fonu’na bağlı “B Tipi %95 Anapara Garantili Eurobank Tekfen A.Ş. Tarım Fonu” ile yatırımcılar, tarımsal ürünlerdeki getiri potansiyelinden faydalanabiliyor. Eurobank Tekfen, “Tarım Fonu“ ile erişilmesi zor olan türev piyasalarına yatırım yapmak isteyen ve düşük faiz ortamında tarım ürünleri üzerinden düşük risk alarak alternatif getiri elde etmek amacında olan yatırımcılara yeni bir yatırım alternatifi sunuyor.
Yatırım dönemi 1 Ağustos 2011’de başlayan ve 8 Ağustos 2012’de sona erecek fonun %95 anapara garantisi, sadece vade sonuna kadar katılma paylarını elde tutan yatırımcılar için geçerli olacak. Yatırımcılar, ayda 2 kere çıkış imkanı bulunan %95 Anapara Garantili Tarım Fonu’ndan, ara dönemlerde o andaki piyasa fiyatıyla çıkış yapabilecek.
Orta ve Uzun Vadeli Yatırım Yapmak İsteyen Tüm Yatırımcılara Yönelik %95 Anapara Garantili Tarım Fonu
Minimum katılım tutarı 3 bin TL olan “%95 Anapara Garantili Eurobank Tekfen A.Ş. Tarım Fonu” ile ilgili açıklama yapan Eurobank Tekfen A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Şebnem Dönbekci, “Kısa vadeli piyasa dalgalanmalarından uzak durarak, parasının tamamı ya da bir kısmı ile orta/uzun vadeli yatırım yapmak isteyen tüm yatırımcılara yönelik çıkardığımız %95 Anapara Garantili Tarım Fonu, 18 Temmuz 2011 tarihinde satışa çıkıyor. Yatırımcılarımız, hem tarımsal ürünlerdeki getiri potansiyelinden, hem de %95 anapara garantisinden faydalanabiliyorlar” dedi.
Fon İçerisinde Bulunan Tarım Ürünleri
TSKB A.Ş. Garantili Şemsiye Fonu’na bağlı B Tipi %95 Anapara Garantili Eurobank Tekfen A.Ş. Tarım Fonu, 18 Temmuz – 29 Temmuz 2011 tarihleri arasında TSKB A.Ş. ve Eurobank Tekfen Şubeleri’nde satışa sunuluyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)