E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDövizEuroda daha hızlı düşüş bekleniyor---

Euroda daha hızlı düşüş bekleniyor

Euroda daha hızlı düşüş bekleniyor
12 Ocak 2011 - 08:25 borsagundem.com

Euro, Portekiz'in AB-IMF'den yardım almak zorunda kalacağı yönündeki spekülasyonların etkisi ile 4 ayın en düşük seviyesine geriledi

Dünyanın en büyük varlık yönetim şirketlerinden biri olan JP Morgan Asset Management, euro-doların Ağustos ayında 1.20 civarına gerileyeceğine yatırım yapıyor.
JP Morgan Asset Management'ın global baş yatırım yetkilisi Robert Michele, yatırımcıların yakında bankacılık sektörünü yeniden yapılandırmakta zorlanan İspanya'yı gündemlerine alacaklarına inandıklarını ifade etti.
Michele, "İspanya'da bankacılık sistemi büyük bir problem" diye konuştu. Avrupa'nın beşinci büyük ekonomisi olan İspanya'nın batmak için çok büyük olduğunu ifade eden Michele, Avrupalı politika yapıcıların krizin daha büyük ekonomilere sıçramasını engellemek için İspanya'yı desteklemenin bir yolunu bulacaklarına inandığını da ifade etti.
Bu nedenle İspanya devlet tahvilleri için 'nötr' olduklarını dile getiren Michele, Yunanistan, Portekiz ve İrlanda devlet tahvillerinden ise uzak durmaya devam ettiklerini vurguladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)