E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDövizEuroda trend yukarı---

Euroda trend yukarı

Euroda trend yukarı
27 Eylül 2012 - 20:22 borsagundem.com

Euro, günün erken saatlerinde 2 haftanın düşüğüne kadar gerilese de tekrar tırmanışa başladı

Euro, İspanya'nın 5. kemer sıkma paketini açıklayarak Avrupa'dan finansal yardım için istenen şartları yerine getirdiği söylentileriyle beraber dolar karşısında güçlendi.
Euro, iki haftanın en düşük seviyesine ulaşmasının ardından, Avrupa Birliği (AB) Ekonomik ve Finansal İşler Komisyonu Olli Rehn'in e-mail yoluyla yaptığı açıklamada İspanyol bütçe planının "ülke spesifik tavsiyeleri karşıladığını ve bazı yerlerde fazlasını bile verdiğini" açıklamasıyla yönünü yukarı doğru çevirdi.
Dolar, ABD işsizlik başvurularının beklenenden daha az gelmesi ile büyük para birimleri karşısında zayıflarken, hisseler son 6 günde ilk çıkışını kaydetti ve ham petrol vadelileri yükseldi.
Euro, New York saatiye 12:50'de yüzde 0.2 değer kazanarak 1.2892 dolar oldu. Günün erken saatlerinde euro 1.2829 dolara kadar gerileyerek 12 Eylül'den bu yana en düşük seviyeyi görmüştü. Euro, yen karşısında çok değişmeyerek 100.10 yen oldu. Yen Dolar karşısında yüzde 0.1'lik artış sonrası 1 dolar karşılığında 77.65 yen oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)