E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDövizEuroda yükseliş bitmedi---

Euroda yükseliş bitmedi

Euroda yükseliş bitmedi
04 Aralık 2012 - 19:38 borsagundem.com

Euro, Avrupalı liderlerin bugün gerçekleştirecekleri görüşmelere yönelik iyimserliğiyle yükseldi

Euro, Avrupalı maliye bakanlarının Brüksel'de gerçekleştireceği toplantıda bir ilerleme kaydedileceği söylentisi üzerine dolar karşısındaki yükselişini 5. güne taşıdı.
Euro, resmi yetkililerin dün Yunanistan'ın geri tahvil alımı duyurusunun başarılı olacağına inandıklarını belirtmesiyle dolar karşısında son 6 haftanın zirvesine yükseldi. Dolar ise yen karşısındaki düşüşünü ikinci güne taşıdı.
Royal Bank of Scotland Group Plc. döviz stratejisti Brian Kim, "Euro Bölgesi'ne yönelik biraz daha yardımlaşma var. Döviz piyasası biraz daha haberlerle işlem görebilir" ifadelerini kullandı.
Euro, gün içerisinde 1.3107 dolara kadar yükselip 18 Ekim'den bu yana en yüksek seviyeyi görürken, New York saatiyle 09:05'te yüzde 0.3 değer kazanarak 1.3091 Dolar oldu. Yen karşısında yüzde 0.2 değer kaybeden eurp 107.17 yene indi. Doların yen karşısındaki kaybı yüzde 0.5 oldu ve 81.86 yene geriledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)