E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisEvgin Menkul satılıyor mu? ---

Evgin Menkul satılıyor mu?

Evgin Menkul satılıyor mu?
15 Haziran 2012 - 08:23 borsagundem.com

Aracı kurum pazarı hareketlendi. Parası olan işadamları satılık aracı kurumların peşine düştü

Hızlı büyüme sürecine giren sermaye piyasalarında yerini almak isteyen işadamları, satılık aracı kurumların peşine düştü. Borsa kulislerine sızan bilgilere göre önemli bir işadamı Evgin Menkul Değerler’i satın almak için masaya oturdu. Pazarlıkların son aşamaya geldiği ve yakında satışla ilgili açıklamanın yapılacağı söyleniyor.
TABELA BİLE 2 MİLYON DOLAR
Yaklaşık 5 yıl önce sadece tabelası 300-500 bin dolar aralığında satılan aracı kurumların değeri ise 2 milyon doların üzerine çıktı. Foreks şirketlerine yönelik düzenleme de aracı kurumların değerinin artmasında etkili oluyor.
BORSA İLE AYNI YAŞTA
Evgin Yatırım Menkul Değerler, İMKB’nin en eski aracı kurumlarından biri. Borsanın kurulduğu yıl olan 1985’te faaliyete geçti. Cengiz Evgin tarafından kurulan şirket, daha sonra Pamir Sezener, Ertan Yılmaz, Tezcan Yaramancı ve Halim Öztürk gibi sermaye piyasasının önemli isimleriyle yoluna devam etti.
Bugün ise Pamir Sezener, TÜSİAD eski Başkanı Erkut Yücaoğlu, Halim Öztürk ve Bedii Can Yücaoğlu şirketin ortakları konumunda.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)