E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisEXIMBANK'TA KILIÇOĞLU DÖNEMİ BİTTİ---

EXIMBANK'TA KILIÇOĞLU DÖNEMİ BİTTİ

EXIMBANK'TA KILIÇOĞLU DÖNEMİ BİTTİ
15 Mart 2010 - 07:33 borsagundem.com

Kamu bankalarında en uzun görevde kalma rekorunu elinde bulunduran Türk Eximbank Genel Müdürü Ahmet Kılıçoğlu, görevinden sürpriz bir şekilde istifa etti.

Ahmet Kılıçoğlu’nun, Eximbank’tan ayrılmasında, ekonomi yönetimiyle yaşadığı frekans ayrılığının etkili olduğu kaydedildi. Kılıçoğlu’nun yerine genel müdür yardımcılarından Necati Yeniaras, vekaleten atandı. Görevinden sürpriz bir şekilde ayrılan Kılıçoğlu, Mesut Yılmaz Hükümeti döneminde 10 Şubat 1998 tarihinde atanmıştı. TEŞEKKÜR MEKTUBU YAZDI Aradan geçen 12 yıllık sürede birçok hükümet değişmesine rağmen, Kılıçoğlu koltuğunu korumayı başarmıştı. Bu nedenle, Kılıçoğlu’nun görevden ayrılması sürpriz oldu. Ekonomi kulislerinde Kılıçoğlu’nun emekliliğini istediği konuşuluyor. Kılıçoğlu’nun, görevinden ayrılmadan önce, bazı ekonomi bakanları ile ekonomi bürokratlarına birer teşekkür mektubu gönderdiği de belirtildi. Türk Eximbank, bir süre önce bazı yöneticilere açılan krediler nedeniyle tartışma konusu olmuştu. • HÜSEYİN ÖZAY ANKARA

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)