E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaEylül daha kötü geçecek---

Eylül daha kötü geçecek

Eylül daha kötü geçecek
08 Eylül 2015 - 11:49 borsagundem.com

Yatırımcı güveninin düşmesi Eylül ayında daha da ilerleyecek

Küresel piyasalarda yatırımcı güveninin son zamanların en kötü durumuna gerilediği ve bu durumun da kısa zamanda düzelmesinin beklenmediği ifade edildi.

MarketWatch sitesinde yer alan haberde, Wall Street’te son dönemde yaşanan düzeltmenin, yani yüzde 10 seviyesindeki düşüşün yatırımcının geleceğe yönelik beklentilerini kötümserleştirdiği belirtildi.

Analiz haberde, borsaların Eylül genelinde dalgalı bir seyir izleyeceği beklentisinin daha da arttığını belirtildi.

Finansal danışmanlık şirketi Commonwealth Financial’ın CEO’su Brad McMillan, Wall Street başta olmak üzere küresel piyasalardaki süreci, uluslararası faktörlerin etkilediğini söyledi.
 
FED’İN FAİZ ARTIŞI SATIŞLARI ETKİLEYECEKTİR

McMillan, ABD Merkez Bankası Fed’den bu ay gelmesi kesin gözüyle bakılan faiz artışının da borsalardaki gidişatı derinden etkileyeceğini söyledi.
McMillan, Fed’den gelecek faiz artışının şu andaki satış dalgasının devam etmesi anlamına geldiğini söyledi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DLBYZ08 Eylül 2015 12:51

    TÜRK TARİHİNDE 19 EYLÜLDE BİR ŞEY YOK KAYITLI ORAYADA BORSADAN BİR ENSTANTANE YAZARIZ OLUR BİTER BELKİ YENİ BİR KAHRAMANLIK DESTANI 19 LARIN SİHRİNDEN BİR KAHRAMAN DOĞAR BELKİ ÜLKEMDE 19 EYLÜL NEYE GEBE MERAK EDİYORUM

  • DLBYZ08 Eylül 2015 12:39

    EYLÜL SON İKİ GÜNDEN DAHA KÖTÜ GEÇEMEZ HÜKÜMETİ KURMAYAN TARZANLARA ATFEDİYORUM NE OLDU BİZE EY TÜRK OĞLU TÜRK TİTRE VE UYAN KANLI ŞAFAKLAR SONLANSIN

  • rasim08 Eylül 2015 12:23

    55.000 ler görünüyor.