E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor'Fatih hoca benden özür dilemeli'---

'Fatih hoca benden özür dilemeli'

'Fatih hoca benden özür dilemeli'
08 Nisan 2013 - 01:10 borsagundem.com

NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kendisi hakkında söylediklerine cevap verdi.

Fatih Terim hakkında 'yakışmıyor' şeklinde bir cümle kullanmadığını ifade eden Dilmen, "Fatih hoca benden özür dilemeli. Millete malzeme olmak istemiyorum böyle konularda. Hocaya bu konuları kim getiriyorsa yanlış yapıyor. Üzüldüm, bu haberi Terim'e getirenler hocanın dostu olamaz. Ben böyle bir kelime kullanmadım. Fatih Terim izlemediği bir program hakkında yorum yaptı" dedi.
Galatasaray Yönetimi'nin Fatih Terim'in 'taşeron' dediği kişileri açıklaması gerektiğini belirten Dilmen, "Hoca ile benim 30 yıllık dostuluğumuz var. Bir takım mesajlar verdim, herkes alınabilir. Ben şunu beklerim Fatih Terim'den; isimleri tek tek açıklaması lazım. Fatih Terim ve Galatasaray Yönetimi, hocamızın kastettiği isimleri açıklaması lazım ve bu isimler de Türk futbolundan temizlenmeli. Ben söylediğim sözlerin sonuna kadar arkasındayım ancak söylemediğim şeyler söylendi gibi yansıtılıyor." şeklinde konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 08 Nisan 2013 18:07

    Sen kimsin ki senden özür dileyecek!Tanju'ya en son yaptıklarını unutmadı bu millet.

  • ahmet08 Nisan 2013 14:50

    yahu arkadaşlar ikide bir bu hareketleri real madrid maçında da yapta görelim diyiyorlar. ey türk milleti şunu kafanıza sokun ve iyi dinleyin bu hareketleri yaptıracak hekem avrupada yok olsada sağolası bizim Cüneyt Çakır gibileri olur.

  • ender08 Nisan 2013 09:45

    Terim,kabadayılıkla bu işler yürümez,efendi ol biraz.

  • emre08 Nisan 2013 09:44

    Fatih Terim,ayni şeyleri Real Madrid maçında da yap bakalım,gücünüz anadolu kulüplerine yetiyor.

  • kerim08 Nisan 2013 09:15

    hani şikeden sonra yorumculuğu bırakıyordun..delikanlı olsan sözünde durursuna..

  • 08 Nisan 2013 01:25

    fatih terim gergin ve terbiyesiz bir adam, çirkef adam. suratından nur akmadığı kesin. aziz yıldırım da öyle oldu mesela. altıüstü futbol yahu ciddiye almaya değmez

  • yılmaz08 Nisan 2013 01:15

    bırak bu işleri rıdvan bey senin tüm futbolseverlerden özür dilemen gerekli hangi yüzle çıkıp tv'de yorum yapıyorsun