E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFatih Portakal'ın yerine Selçuk Tepeli geliyor---

Fatih Portakal'ın yerine Selçuk Tepeli geliyor

Fatih Portakal'ın yerine Selçuk Tepeli geliyor
24 Ağustos 2020 - 16:05 borsagundem.com

FOX TV'de Fatih Portakal'ın istifası sonrasında ana haber bültenini Selçuk Tepeli'nin sunacağı öne sürüldü.

Fatih Portakal’ın emeklilik kararı alması sonrası FOX Ana Haber’de yerine geçecek isim de belli oldu.

Türkiye’nin en çok izlenen haber bültenini bundan sonra Habertürk TV’nin eski genel yayın yönetmeni Selçuk Tepeli sunacak.

FOX Haber Koordinatörü Doğan Şentürk ile bugün bir görüşme gerçekleştiren Selçuk Tepeli’nin anlaşmaya vardığı bilgisine ulaşıldı.

Sürpriz ayrılık sonrası medya kulislerinde İsmail Küçükkaya, Selçuk Tepeli, Deniz Zeyrek ve Cüneyt Özdemir’in isimleri ön plana çıkmıştı.

​Selçuk Tepeli kimdir?

1974 yılında İstanbul'da doğan Selçuk Tepeli, Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü mezunu. Tepeli, IEP Rennes’de Avrupa Birliği Avrupa’da Sınırlar ve Kamu Hareketleri üzerine mastırını yaptı.

Aktüel ve Newsweek Türkiye dergisinin yayın yönetmenliğini yapan Tepeli, Habertürk yayın danışmanlığı, Gazete Habertürk Hafta Sonu ekleri genel yayın yönetmeni görevlerini yürüttü, Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliği görevinde bulundu. Tepeli 2020 yılı ocak ayında Habertürk'ten istifa etmişti. 

Fatih Portakal Fox TV'den istifa etti!

FOX TV ayrılığı resmen duyurdu!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ....24 Ağustos 2020 22:05

    Haberleri ve gundemde katakullileri birmedikleri için, bu ulkede Fatih Portakallarda bitmez... bu üç kağıt işleri dümenleri yapanlar gitmeden, herkes bir fatih portakl olu. sadece şerefli onurlu helal süt emsin yeter

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU24 Ağustos 2020 19:54

    Bu kanal ABD nin bunlarda bizim baş düşmanlarımız olduğuna göre kim gelirse gelsin politika yine aynı olacaktır. Fatih görmüyormu idiniz ayne chp   gibi her gün yandık biktik otomobil yapamayız, suriye libya da ne işimiz var başarıya ulaşınca daha önce nerden yapmadık milletin sürekli algı operesyonları ile kafasını karıştırmak işleri aynen kaldığı yerden devam edecektir.

  • Vb24 Ağustos 2020 18:07

    Amerika'dan atama onayı gelmemiştir daha... Orda da bürokrasi var...

  • Limonnnn24 Ağustos 2020 17:18

    Fatih portakal Fox dayken sitresimizi arıyorduk şimdi ne yapacağız.A habere geç se bari

  • tee ee24 Ağustos 2020 17:08

    devlet işe  el attı yandaşı getirmeye çalışıyor

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU24 Ağustos 2020 16:44

    Ne fark ederki Tv abd kanalı Türkiye nin iyiliğine çalışacağınımı zannediyorsunuz.içeriden ülkeyi yıkmaya çalışan bir kanal sürekli karamsar, halkı kışkırtma ve kriz çıkartmaya çalışmaktadırlar.

  • Ghhbccxxj24 Ağustos 2020 21:45

    O zaman mahşerde hesap incedir

  • Türkoğlutürk 24 Ağustos 2020 18:54

    Tuik gibi çalışmalı

  • ekonomist/stratejist24 Ağustos 2020 16:39

    Habertürk TV'de Serap Hanımın partneri Selçuk Tepeli çok sempatik biri güleryüzlü ve naif adam. Fatih Portakal gibi hükümeti yıpratan ve eleştirel habercilikten ziyade salt haber yayını yapacak bir ismi başa getirecekler. Yayın formatı ve ekseni tamamen değişiyor. Selçuk Tepeli Beyi her sabah izlerim çok beğenirim çok da naif bir kişiliği var izlenimim öyle herhalde yayın çizgisi de bu şekilde devam edilecek. Fatih Portakal'ın aklını ve cebini çelecek yüksek bir meblağda iş teklifi gelmiştir ve 1 ay içerisinde kokusu çıkar çünkü Fatih gibi birisinin bir anda inzivaya çekilecek karakter görmüyorum. Hayırlı olsun.