E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFatih Terim fena patladı---

Fatih Terim fena patladı

Fatih Terim fena patladı
24 Ekim 2012 - 01:05 borsagundem.com

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi H Grubu üçüncü maçında CFR Cluj ile 1-1 berabere kaldığı maçtan sonra teknik direktör Fatih Terim açıklama yaptı

Terim, zeminden şikayet ederken, "Yağmur aşağı yukarı son 1 aydır bütün Avrupa'da yağıyor. Orada maçlar gayet zevkli oynanıyor. Bizde bir defa yağdı bu hale geldik. O konuda konuşacak bir şeyim yok. Ne söyliyeyim; sahanız iyiyse yağmur oyuna zevk ve hız katar. Ama böyle olursa zaten baştan oyunun şekli bozulmuş oluyor maalesef" ifadelerini kullandı. Son haftalarda yedikleri şanssız gollere değinen tecrübeli hoca, "Kalemize nasıl gelirlerse gelsinler gol oluyor. Bunun izahı yok. Biz atıyoruz, rakip atıyor ya da çarpıp giriyor. Bir sürü şey denedik maç içinde. Böyle oynama alışkanlığımız da yok ama böyle oynamak zorunda kaldık. Top gitmiyor. Bunlarla boğuşmak özellikle gole ihtiyacı olan takım için kolay olmuyor. Erken sakatlıklar yaşadık. Rakip 10 kişi mücadele etti ama savunmak böyle havalarda daha kolay. Penaltı zamanlaması iyiydi ama atamayınca panik olduk" şeklinde konuştu. Galibiyet istediklerini ama hala şanslarının devam ettiğini söyleyen Terim, "Mağlup olsaydık amacımızdan uzaklaşırdık ama şimdi yüzde olarak bir umut var. Burada yapamadığımızı dışarda yapmak zorundayız. Sonuç olarak 1-1 beklemediğimiz bir skor. Futbolda bazen böyle üst üste gelir bazı şeyler. Kızıyoruz ama buna acı bir tebessüm etmek gerek. Öngöremediğimiz ne varsa bize oluyor. Bu yüzden 1-1'e iyi demiyoruz ama mağlubiyetten iyidir diyoruz" dedi. Yedikleri golde hata olmadığını söyleyen Terim, "Golü bir daha seyretmek isterim. Dany rakiple gidiyor, 1'e 1'i kullanıyor ama çarpıp gol oluyor. Geçen maç başka bir şey oluyor. Her gelen böyle olmamalı. Böyle devam etmez. Hava bizi bozdu. Oynayacak zemin bulamadık. Bulduğumuz karambolleri de gole çeviremedik. Cluj ve Braga deplamanda bize karşı kazanmaya oynayacaktır. Sahamızda yapamadıklarımızı ümit ediyorum orada yaparız" diyerek sözlerini noktaladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • şeref güveli26 Ekim 2012 11:25

    borsada birsürü aileyi tarumar eden locaya mensup yönetici kadrosunun bunlar iyi günleri

  • GS24 Ekim 2012 13:03

    Terim istifa...yeter artık tahammül kalmadı...

  • salim24 Ekim 2012 12:09

    Ben GS nin oyununu beğendim,,böyle sahada en doğru hareket doldur boşalt yapmaktı.Yalnız penaltıyı neden en isabetli vuruş yapan Selçuk a attırmadılar hayret ettim.,tek yanlış oydu.

  • takipci24 Ekim 2012 10:29

    adam olun artik, toparlayin kendinizi. bu kadar insan-taraftar, yatirimci size guveniyor, hala birlik beraberlik sergiliyor..yaziklar olsun dedirtmeyin..dua alin..

  • 24 Ekim 2012 09:26

    adamlar nerde oynadı uzayda mı??

  • alsancak24 Ekim 2012 02:21

    yani sayın terim? ... kısaca biz bu işi bilmiyoruz... bizim inancımızda kazanma ruhumuzda yok deyinsene ... sahadan şikayetçi olmuşsunuz deplasmanda oynamıyorsunuz haberiniz olsun.. ''Sahamızda yapamadıklarımızı ümit ediyorum orada yaparız" demişsiniz ... eminmisiniz ? son kararınızmı??

  • nihat g24 Ekim 2012 01:37

    nam-ı diğer rüya takım oldu rezil takım, kaç haftadır kazanamıyorlar ne ligde ne dışarda