E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor'Fatih Terim gönderilecek'---

'Fatih Terim gönderilecek'

'Fatih Terim gönderilecek'
08 Nisan 2013 - 11:24 borsagundem.com

Galatasaray'ın eski futbolcularından Gökmen Özdenak, teknik direktör Fatih Terim'le ilgili ses getirecek bir iddiada bulundu

Tv 8 ekranlarında yayınlanan Telegol programında açıklamalar yapan Özdenak'ın Galatasaray başkanı Ünal Aysal'ın Fatih Terim'le çalışmak istemediğine dair iddialarına yer verdiği açıklamalarından bazı satır başları şöyleydi:
"Galatasaray'ın içinde yer alan ve başkanla arası çok iyi olan bir arkadaşımın söylediği sözler şöyle. Ona da başkan söylemiş. Sezon sonunda Fatih Terim takımdan kesin gönderilecek. Aysal, Fatih Terim'le çalışmak istemiyor. Onun yerine mutlaka Mourinho'ya teklif götürülecek. Ne kadar para isterse verilecek ve kendisinden 1-2 sene görev yapması istenecek. Bu olmazsa da en az onun ayarında bir isim takımın başına getirilecek!"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hasan dereli08 Nisan 2013 11:56

    Yav biraz çeneni tut adam hele gsyi şampiyon yapsın öyle bıraksın.. Yani bu resmen gsye dere geçmeden çelme takma işi.. ve yerli hoca düşmanlığı sanki yeni derwall bulmuşlar da gs avrupa şampiyonu yapılacak diye yaz boz tahtası kuruluyor..

  • KAFU08 Nisan 2013 11:45

    Tabi böyle iddialar atmasanız sürrekli polemik yaratmassanız sizi kim tutar oarada....

  • ahmet08 Nisan 2013 11:38

    Çok isabetli bir karar olur,Fatih Terim,GS ye de Türkiyeye de,söz ve davranışları ile zarar veriyor,kabadayılık ile bir yere varılmaz.Yaşına uygun hareket etmiyor. Maçta yanına bir kadın geldi,onu bile itti ya.