E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFatih Terim hakkında gündemi sarsacak iddia!---

Fatih Terim hakkında gündemi sarsacak iddia!

Fatih Terim hakkında gündemi sarsacak iddia!
12 Kasım 2016 - 19:56 borsagundem.com

Türkiye'nin Kosova ile oynayacağı karşılaşma öncesi Fatih Terim hakkında şok bir iddia ortaya atıldı.

Rusya’da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası Elemeleri’nde Kosova ile kritik bir maça çıkacak olan Türkiye’de sular durulmuyor. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in Hırvatistan, Ukrayna ve İzlanda maçları kadrosuna almadığı 4 futbolcuyu Kosova maçına çağırmasının yankıları devam ediyor.

Arda Turan, Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül’ü nedeni hala bilinmeyen bir nedenden dolayı kadro dışı bırakan Terim’in, araya hatırı sayılır kişilerin girmesi ile kadro dışı kararından vazgeçtiği belirtiliyor.  Fatih Terim’in, 4 futbolcuyu yeniden kadroya çağırmak istemediği halde buna zorlandığı söyleniyor. Hatta Terim’in aklında Galatasaray’ın başına geçmek olduğu yüksek sesle dile getiriliyor.

Fatih Terim hakkında iddialar bitmek bilmezken, gözler Kosova ile oynanacak maça çevrildi. Kritik maç öncesi Habertürk gazetesinden Atilla Türker’in, Terim hakkında yaptığı yorum gündeme bomba gibi düştü. Türker, Fatih Terim’in Kosova maçından sonra istifa edeceğini söyleyerek tartışmaları başka bir boyuta taşıdı. Tecrübeli gazeteci, Terim’in maç öncesi düzenlenen basın toplantısında istifa sinyalleri verdiğini de sözlerine ekledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)