E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFatih Terim uyardı!---

Fatih Terim uyardı!

Fatih Terim uyardı!
22 Eylül 2012 - 10:46 borsagundem.com

Fatih Terim, Akhisar Belediyespor karşılaşması öncesi Sarı-Kırmızılı futbolcuları uyardı

Galatasaray’ın tecrübeli teknik direktörü Fatih Terim, Akhisar Belediyespor karşılaşması öncesi Sarı-Kırmızılı futbolcuları uyararak “Artık Şampiyonlar Ligi’ni unutun ve Süper Lig’e dönün” mesajı verdi. Hafta sonu verecekleri lig mücadelesi öncesi oyuncularından Old Trafford’da Manchester United ile oynadıkları maçı geride bırakmalarını isteyen tecrübeli teknik adam, Devler Ligi maçları sonrasında yaşanan konsantrasyon bozukluklarına ve puan kayıplarına dikkat çekerek, herkesten tam motivasyon istedi.
‘BİR SERİ YAKALAMALIYIZ’
Fatih Terim, yardımcıları ile birlikte takımını yeniden lige konsantre etmeye çalışırken, ligde iyi bir galibiyet serisi yakalamak istediklerini belirterek, “Şampiyonlar Ligi’ni düşüneceğimiz haftalar yeniden gelecek. Mücadele verdiğimiz her kulvardaki karşılaşmaları adım adım düşünerek geçeceğiz. Şimdi sadece Akhisar Belediyespor maçından nasıl üç puanla ayrılırız, onu düşünün” ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)