E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFatih Terim'den büyük iddia---

Fatih Terim'den büyük iddia

Fatih Terim'den büyük iddia
03 Kasım 2012 - 01:46 borsagundem.com

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'ndeki Cluj maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu

Spor Toto Süper Lig'de 10. haftanın açılış maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 yenen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.
Rakiplerini cok ciddiye aldıklarını belirten tecrübeli teknik adam, "Büyükşehir Belediye her zaman ciddi bir rakip. Açıkcası 3 puan almak bu zor dönemde bizim için çok önemliydi. Ayrıca zor bir zaman giriyoruz. Karşılaşma önceside belirttiğim gibi devre arasına kadar her çarşambamız dolu.
Ekonomik oynamaya çalıştık. Sürekli maç oynayan bir takım rotasyon yapmayı bilmeli. Kazanma alışkanlığımızı tekrar elde etmeye başlıyoruz. Bu da bizim için çok güzel" diye konuştu.
Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynayacakları Cluj karşılaşmasına değinen Terim, "Deplasmanlar zincirine gidiyoruz. Önce Cluj, sonra Mersin, Braga deplasmanı peşpeşe gelecek. Yağmurlu havada Cluj'un defansını övmek yerine, Galatasaray'ın o sahada hücum anlamındaki baskısını övmek bizim için daha fazla yararlı olur diye düşünüyorum.
Şampiyonlar Ligi'nde son sözümüzü söylemedik. Umarım Cluj maçı ile iyi günlerin başlangıcını yaşarız. İki lig de birbirinden ayrı. Melo'nun olmaması bizim için önemli bir eksik. Ancak diğer arkadaşlarımız onu aratmayacak" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)