E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFatih Terim'den Melo mesajı---

Fatih Terim'den Melo mesajı

Fatih Terim'den Melo mesajı
19 Temmuz 2012 - 07:14 borsagundem.com

Terim, "Melo hariç iki oyuncuya daha ihtiyaç var. Berbatov’la ilgilenmiyoruz” dedi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, GSTV’de ki özel sohbette transferi adeta bilmeceye dönen Felipe Melo’yu mutlaka kadrosunda görmek istediğini söyledi. Sarı-kırmızılı çalıştırıcı, Brezilyalı oyuncuyla ilgili belirsizlik nedeniyle yönetime ince mesajlar gönderdi.
Tecrübeli hoca, “Bizim transferdeki önceliğimiz Felipe Melo olmalıydı. Bonservisini 13’ten 7 milyon euroya kadar düşürdük. Bu transferin artık gerçekleşmesini istiyorum. 15 gün daha beklemeye tahammülümüz yok. 1-2 gün içinde bu transfer kapanmalı” ifadelerini kullandı.
Teknik patron Fatih Terim, forma şansı bulamadığı İngiliz devi Manchester United’dan ayrılmak istediğini açıklayan Bulgar golcü Dimitar Berbatov’la ilgili spekülasyonlara yanıt verdi. Berbatov ile ilgilenmediklerini kaydeden Fatih Terim, “Herkes Berbatov’dan bahsediyor. Nereden çıkıyor bu transfer haberleri bilmiyorum. Berbatov’a falan talip değiliz. Görüşmemiz de olmadı. Biz bu sezon başka transferler de yapacağız. Melo hariç 2 oyuncu daha istiyorum. Takımda her bölgenin 1-2 yedeği olmalı. Çünkü milli takımı da sayarsak yeni sezonda 4 kulvarda birden mücadele edeceğiz. Devre arası rakiplerimiz 20 milyon euroya futbolcu transfer ederken biz 200 bin euroya Necati’yi aldık ve kısıtlı kadroya rağmen şampiyon olduk” ifadelerini kullandı.
‘Rüya Takım değiliz’
Deneyimli teknik adam, flaş transferlerle yıldızlar topluluğuna dönüşen Galatasaray için yapılan, “Rüya Takım” yakıştırmasına da tepki gösterdi. Sarı-kırmızılı çalıştırıcı, “Şimdiden herkes bizi Rüya Takım ilan ediyor. Biz Rüya Takım filan değiliz. Hep beraber yan yana geleceğiz, çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız... Şampiyonlar Ligi kupasını birden bire Türkiye’ye alıp getirmek öyle kolay bir iş değil. O kadar kolay olsaydı bu sezon Barcelona yine şampiyon olurdu. Yeni sezonda 4 kulvarda yaklaşık 60 maç oynayacağız. Yine zor bir lig bizi bekliyor. Her şeyden önce transfer konusunun bitmesini istiyorum. Daha sonra ekip olarak hedeflerimize doğru ilerleyeceğiz” diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)