E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFatih Terim’den şok açıklama---

Fatih Terim’den şok açıklama

Fatih Terim’den şok açıklama
30 Temmuz 2017 - 20:05 borsagundem.com

Fatih Terim, Milli Takım ile yollarının ayrılması sonrası ilk kez konuştu: İstifa etmedim, görevime son verildi.

Resmi Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yayınlayan Terim, istifa etmediğini, Türkiye Futbol Federasyonu’nun kendisini görevden aldığını açıkladı.

Terim’in açıklamalarının tamamı şu şekilde:

“3.5 yıl görev yaptığım Türkiye Futbol Direktörlüğü görevinden istifa etmedim. Daha net yazayım: Görevime, TFF tarafından son verildi.

Bir süre önce yaşanan olaydan hemen sonra, İstanbul’da Başkan Yıldırım Demirören’in ofisinde, Ali Dürüst’ün de bulunduğu konuşmada, kendilerine eğer bu olay kuruma ve kişilere zarar veriyorsa, görevi hemen bırakabileceğimi söyledim. Bunun üzerine Yıldırım Demirören, bana sarılarak; ‘Hocam, daha yapacak çok işimiz var’ dedi ve böyle bir şeyin asla söz konusu olmayacağını söyledi.

Ben de ekibimle birlikte Dünya Kupası hazırlıklarına devam ettim. 26 Temmuz Çarşamba günü, sabah saatlerinde Ali Dürüst ofisime gelerek, Riva’da Yıldırım Demirören, Cengiz Zülfikaroğlu ve Servet Yardımcı ile yaptıkları toplantıda alınan kararın görevime son verilmesi olduğunu bildirdi.

Ben de şaşkınlıkla Ali Dürüst’e ‘Bu iki önemle maçın arifesinde mi?’ diye sorduğumda, ‘Maalesef öyle’ dedi. Servet Yardımcı’nın, bunun bir an önce yapılmasını istediğini söyledi. Ben bu kararı, Demirören’den duymak istediğimi söyledim. Kendisi ile Levent’te buluştuk, bu kararı teyit etti. Kendisine gerekçeyi sordum, ‘Hocam seni çok yıprattılar, senin üzerinden de bizi yıpratıyorlar’ dedi.

Beraberlikler kadar ayrılıkların da bu işte doğal olduğunu söyleyerek, kendisine bu mevkiinin bir an evvel olması gerektiğini, elimden gelen yardımı da yapacağımı söyledim ve vedalaştık.

3.5 senelik bu süreçte benimle birlikte görev alan tüm çalışma arkadaşlarıma, bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyorum.

Ben susunca yerime konuşan çok oluyor, Yakışıksız iddia ve yorumları, üzüntüyle takip ediyorum. Yaşananlar tüm gerçekliğiyle bu şekildedir.

Saygılarımla.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fatih31 Temmuz 2017 13:43

    avgyo neden yorum yapılmıyo ustat

  • fatih31 Temmuz 2017 13:41

    hoca camilere imam ol artık ne para hırsınvarmıs yuh be arkadas

  • vatandaş31 Temmuz 2017 01:03

    demirörenlemi anlaşıp yaptınız bu oyunu.o tazminat ödenirse ikisinede dava açılmalı...

  • Taraftar31 Temmuz 2017 00:41

    ayrıca federasyonunda bu kadar çok para vermesi oda ayrı ilginçlik federasyon gelirleri çok yüksek demek.

  • misafir31 Temmuz 2017 00:31

    Futbol federasyonun gelirleri (para) özel sektörden ne kadarı geliyor bilmedigim için yazdım devlet desteği ne kadar?bilen arkadaş yazarsa iyi olur.

  • mavi30 Temmuz 2017 23:26

    suç duyurusu haber altına yorum yazarak olmaz. ayrın git dilekçe yazıp adın ve açık adresin ile mahkemeye gitmen gerekir ucuz kahraman

  • YEŞİL30 Temmuz 2017 22:56

    3.5 MİLYON YURO TAZMİNATI ÖDEYENLER HAKKINDA CUMHURİYET SAVCILARINA ŞUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYORUM.GENÇLERE ÖRNEK OLMASI SPOR ADAMI KAVGAYA KARIŞTIĞI ZAMAN TAZMİNAT ÖDENMEZ

  • Hero30 Temmuz 2017 22:22

    Federasyon yalan atmis o zaman. Birlikte son verdik diyorlardi, kovmuslar

  • ahmet30 Temmuz 2017 21:53

    Fatih Terim görevi bırakmayı teklif ediyor hayır hocam diyorlar sonra 3-5 gün içinde görevden alıyorlar sonuç 3,5 milyon euro milletin parası nı hediye ediyorlar .O zaman bunun sorumlusu olan parayı ödesin kardeşim.

  • Bika30 Temmuz 2017 21:46

    Kısaca kovulmuş.

  • milli profwsyonellik olur mu ?30 Temmuz 2017 21:19

    kovuldum demek ne demek ? ta minatimi verjn demek...bu adamlar goygoya geldiginde vatan millet sakaryA naralari atarlar...tek bir sehidin tek bir kili olamazlar...milli davanin hukum surdugu her alanda profesyonellik olmaz milli duggu olur...saygilarimla...

  • Milli atlet 30 Temmuz 2017 20:40

    Bir teklifim var. mösyö Kemal ve avaneleri bu sefer de Fatih Terim için yürüsünler. Destekliyorum...

  • h.e30 Temmuz 2017 20:22

    geç kaldılar.milli takım teknik adamı yumuşak sevimli konuşmalarla halkın ve geçlerin önüne çıkmalı