E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFatih Terim'den suç duyurusu---

Fatih Terim'den suç duyurusu

Fatih Terim'den suç duyurusu
07 Ekim 2013 - 18:48 borsagundem.com

Fatih Terim, bir TV programında kendisine hakaret ettikleri gerekçesiyle iki ünlü isim hakkında suç duyurusunda bulundu

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, bir televizyon kanalında yayınlanan programda kendisine basın yoluyla hakaret ettikleri gerekçesiyle eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar ile gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı hakkında suç duyurusunda bulundu.
Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na avukatıyla birlikte gelen Fatih Terim, adliyenin 4. katına çıkarak basın savcılığına gitti. Basın suçlarıyla ilgilenen İstanbul Cumhuriyet Savcısı Hacı Hasan Bölükbaşı ile görüşen Terim'in, bir televizyon kanalında yayınlanan spor programında, iki ayrı tarihte, eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar ile gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın, kendisine basın yoluyla hakaret ettikleri gerekçesiyle suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.
Terim, daha sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı basın sözcüsü görevindeki İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekillerinden Ateş Hasan Sözen'i de ziyaret etti.
Eşofman giydiği görülen Fatih Terim, görüşmelerinin ardından avukatıyla birlikte savcılık katından ayrıldı. Adliyede çalışan personelin yoğun ilgisiyle karşılaşan ve onlarla hatıra fotoğrafı çektiren Terim, basın mensuplarının "Neden geldiniz?" sorusuna, "Ziyarete geldim" yanıtını verdi.
"Suç duyurusunda bulunup bulunmadığı" sorusuna da "Hayır" yanıtını veren Terim, protokol kapısını kullanarak adliyeden ayrıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dx07 Ekim 2013 21:26

    Bu ROK kadar da milleti aşağılayıp,bas bas bağırarak prim yapan başka da TV ci tanımıyorum.Bir de her konudan anlarım havalarında boş davul çok ses çıkarır.Fatih hocanın futbol bilgisini karalamak senin haddin değil.

  • tahsin07 Ekim 2013 19:51

    arkadaşlar terim aysala da yeter raşime de...ben o programları sürekli izlerim..adama her türlü hakaret edildi..aysalın yaptığı edepsizlik ayrı...ama terim gerçek Galatasaraylı konuşacağını sanmıyorum yutacaktır bunu ve aysal bunu cok iyi biliyor...

  • Borsacı07 Ekim 2013 19:14

    Ahmet Çakar, son günlerde Fatih Terim'in tarafını tutuyordu, R.O.Kütahyalı ise aşırı Aysal yanlısı ve aşırı Fatih Terim aleyhtarı. Bu durumda canlı yayında çok ileri gidildi. R.S.O yalancı, sahtekar filan gibi laflar etti sanırım. TV kayıtları çözümlenince anlaşılır. RSO çok yüksek ses ile konuşuyor, gece yarısı TV'de ses patlıyor, RTÜK önlem getirmeli. Sinan Engin'in sözünü çok kesiyor ayrıca, bir gün Sinan Engin yumruğu indirebilir. Ben de olay çıkabilir diye seyrediyorum. Zaten borsa yataya sardı. Bu gece de Beyaz TV'de varlar. İlginç olabilir.

  • MEHMET07 Ekim 2013 19:08

    DAVA AÇACAĞIN KİŞİLERİ İYİ SEÇ. KÜTAHYALI SANA NASIL HAKARET ETTİ? SÖYLE DE BİLELİM. GİT SENİ KAPIYA KOYANLARI DAVA ET.

  • nalan07 Ekim 2013 19:04

    Rasim Ozan sana nasıl hakaret etti? Aysal'ın verdiği mesajları yayınladığı içinse Aysal'a dava aç. Gücün Rasim'e yetiyor, Aysal'dan korkuyorum diyorsan o başka.