E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFatih Terim'e akıl verdi---

Fatih Terim'e akıl verdi

Fatih Terim'e akıl verdi
03 Kasım 2012 - 02:00 borsagundem.com

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor deplasmanında aldığı 3-1'lik galibiyet ile ilgili yorumlarda bulundu

Spor Toto Süper Lig'de lider Galatasaray, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaştığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 ile geçerken futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen mücadele ile ilgili yorumlarda bulundu.
Dilmen, Galatasaray maçının ardından yaptığı yorumda, "İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un yapması gereken atakları Galatasaray yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u kendi silahıyla vurdu Galatasaray. Bildiğimiz Belediye takımı ne yapardı; savunma arkasına atılan toplara hareketlenip golü yaparlardı. Bu kez bunu Galatasaray yaptı. Galatasaray daha önceki maçlarda bu kadar kontra atak yakalamamıştı" ifadelerini kullandı.
Dilmen ayrıca Fatih Terim'in stratejisini maça göre belirlediğini tahmin ettiğini söyleyerek, "Fatih hoca maçı önceden iyi süzmüş. Kontra atak hamlesi Terim'in sürpriziydi bana göre" şeklinde konuştu.
Dilmen ayrıca Galatasaray'ın Cluj deplasmanında İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında oynadığı bir taktikle oynamaması gerektiğini belirterek Belediye'nin bu maçta kendi hazırladığı tuzağa kendisini düştüğünü belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)