E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFatih Terim'e çılgın teklif!---

Fatih Terim'e çılgın teklif!

Fatih Terim'e çılgın teklif!
10 Eylül 2013 - 14:06 borsagundem.com

Galatasaray Kulübü BaşkanıAysal, Fatih Terim’le Perşembe günü bir araya gelerek, Milli Takım sorununu çözmek istiyor

2014 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri maçında A Milli Futbol Takımı bugün Romanya ile "Ya tamam, ya devam" maçını oynarken, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal da Perşembe günü Fatih Terim'le masaya oturarak, yaşanan "Milli krizi" aşmayı amaçlıyor. Başkan Ünal Aysal, yönetim kurulu kararı ile alınan sözleşme uzatma teklifini Terim'in karşısına çıkaracak ve yeni sözleşme şartlarını sunacak.
Aysal'ın, Fatih Terim'e 2014 Mayıs ayından sonra 2 yıl daha geçerli olmak üzere, yani kendisinin görev süresinin sonuna kadar çalışmasını teklif edeceği kesinlik kazandı. Başkan Ünal Aysal'ın Terim'e, hazırlanan 2 yıllık yeni sözleşmede bonus ve başarı primleriyle beraber yılda 5 milyon Euro'ya ulaşan bir teklif paketi sunacağı öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TK10 Eylül 2013 14:43

    Vatan millet için rica minnet zorla görev aldığını söyleyip 5 milyon euroyu da istemem yan cebime koyun diyenler var yaa Allah sizi bildiği gibi yapsın:)

  • kanarya10 Eylül 2013 14:16

    asparagas haber...fatih o parayı hak etmiyor...aysal'la terim'in arası açık...zaten şu ülkede fatih terim kadar iteklenen hiçbir teknik direktör yok...müthiş bi medya desteği var...