E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFatih Terim'i geçen tek isim---

Fatih Terim'i geçen tek isim

Fatih Terim'i geçen tek isim
13 Mayıs 2012 - 19:03 borsagundem.com

Galatasaray ligde mutlu sona ulaşırken, Fatih Terim 13'üncü kupasını kazandı. Bu alanda tecrübeli çalıştırıcıyı geçen tek isim var

Sarı-kırmızılılarda ilk kez 1996-1997 sezonunda göreve gelen, 2002-2003 ile 2010-2011 sezonlarının başında Florya'ya dönen Fatih Terim, teknik direktör olarak Galatasaray Kulübü'nün müzesine 13 kupanın (5 Süper Lig, 3 TSYD Kupası, 2 Türkiye Kupası, 2 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 1 UEFA Kupası) girmesini sağladı.
Fatih Terim'in yardımcılarından Hasan Şaş ise teknik adamlık kariyerinin ilk yılında 'şampiyon' unvanı kazanırken, aynı zamanda koleksiyonuna yeni bir başarı ekledi.
1998-2009 yılları arasında Galatasaray forması giyen Hasan Şaş, futbolcu olarak 5 Süper Lig, 3 Türkiye Kupası, 2 TSYD Kupası ve 1 TFF Süper Kupa şampiyonluğunun yanı sıra UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupası'nı kaldırmıştı.
Kramponlarını astıktan iki sezon sonra yeniden sarı-kırmızı renklerle yeniden buluşan Şaş, antrenör olarak elde ettiği şampiyonlukla birlikte kupa sayısını 14'e yükseltti. Böylece Hasan Şaş, son 20 yıllık dönemde en çok şampiyonluk yaşayan isim unvanını elde etti. Gökhan Karataş - Hürriyet

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)