E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFatih Terim’in mesajı alındı---

Fatih Terim’in mesajı alındı

Fatih Terim’in mesajı alındı
30 Temmuz 2011 - 08:50 borsagundem.com

Forvet ve 10 numaraya para ayıran Başkan Aysal, Terim’in istediği takımı kurması için olanakları zorlama kararı aldı, Eboue yeniden gündeme geldi

Sarı-kırmızılı ekibin önceki gün özel maçta Liverpool’u 3-0 yenmesi ve ortaya koyduğu etkili futbol Başkan Ünal Aysal ve futbol komitesinin yüzünü güldürdü. Transfer için bütçe ayıran ve forvet ile ofansif orta saha oyuncusu araştıran Cim-Bom’un, Teknik Direktör Fatih Terim’in, Arsenal’in sağ beki Eboue için kullandığı ifadelerden sonra stratejisini değiştirebileceği öğrenildi. Eboue’nin yüksek maliyeti nedeniyle transfer bütçesini hücum hattına kullanmayı planlayan Başkan Aysal’ın önümüzdeki hafta deneyimli teknik adamla bir araya geleceği ve yeni yol haritasını çıkaracağı bildirildi.
Terim önceki günkü toplantıda, “Eboue ile ilgili bir konumuz var. Sadece bir bek değil, çok mevkide oynayan bir oyuncudur. 27 yaşında 62 kez milli olmuş Fildişi Sahilli, Arsenal’in oyuncusudur. Olursa olur, olmazsa başka yere bakarız” diyerek, açık açık oyuncuyu istediğini söylemişti.
Bu arada  Radyospor’a konuşan Terim, “Daha yapacak çok işimiz var. Çok çalışmamız gerekir. Çok daha güçlü bir takım haline geleceğiz. Eskiklerimizi gidereceğiz” dedi.
Milan Baros ile ilgili olumsuz bir tasarruflarının olmadığını belirten Terim, “Tam tersine Baros’u kazanmak istiyorduk. Gol attığı, iyi oynadığı sürece sorun yok. Ligin başlangıcının ertelenmesi de bazı arkadaşlarımızı biraz daha görmek açısından önemli bir süreç; o süreci bu şekilde değerlendireceğiz” diye konuştu. Terim son olarak transfer çalışmalarının durmayacağını da söyleyerek, “Melo transferi gibi her şeyin derinden yürümesini umuyorum” ifadesini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)