E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporF.Bahçe Bank Asya için TFF'de---

F.Bahçe Bank Asya için TFF'de

F.Bahçe Bank Asya için TFF'de
26 Ağustos 2011 - 12:02 borsagundem.com

Fenerbahçe Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu'na Bank Asya'da oynama isteğini iletmek için harekete geçti

Sarı-lacivertli kulübün asbaşkanı Ali Koç ile yönetim kurulu üyesi Alaeddin Ali Yıldırım, bu amaçla TFF'nin İstinye'deki merkez binasına geldi.
Ali Koç ve Alaeddin Yıldırım, TFF binasına girişte herhangi bir açıklama yapmazken, TFF Başkanvekili Göksel Gümüşdağ da Fenerbahçeli yöneticilerden önce binaya giriş yaptı.
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç, dün akşam gazetecilere yaptığı açıklamada, “Futbolcularımız artık Fenerbahçe'nin son bu gelişmeler çerçevesinde Bank Asya 1. Lig'de devam etmesini ve bunun gerçekleşmesini bizden talep ettiler. Biz bu şekilde yarın bunu konuşmak, istişare etmek üzere Futbol Federasyonu'na gidiyoruz” ifadelerini kullanmıştı.
Bu arada Ali Yıldırım'ın bu talebi dışında Fenerbahçe'nin, Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesi nedeniyle CAS'a yapacağı başvuruyu da TFF ile görüşmek üzere geldiği ifade edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • SCAİPER26 Ağustos 2011 12:16

    ARTIK ÇOK GEÇ :) BU İŞİ BJK NIN KUPAYI İADE ETTİĞİ GÜN YAPACAKTINIZ .... MERRAK ETMEYİN ZATEN İNDİRECEKLER HERHANGİ BİR ŞEY SİZİN İSTEDİĞİNİZ İÇİN OLACAK DEİL YANİ....