E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporF.Bahçe çok farklı---

F.Bahçe çok farklı

F.Bahçe çok farklı
28 Ekim 2012 - 16:35 borsagundem.com

Beko Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne büyük fark atarak maçı kazandı

Beko Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 74-50 yendi.
Karşılaşmaya iyi başlayan Fenerbahçe Ülker, ilk dakikalardan itibaren kontrolü elinde tuttuğu mücadelede ilk periyodu 14-9 önde geçti.
İkinci periyodun hemen başında İlkan Karaman ile 3 sayılık isabet bulan sarı-lacivertliler, ardından Kaya Peker ve Preldzic'in basketleriyle 12. dakikada 12 sayılık farka (21-9) ulaştı. Savunmadaki baskısıyla rakibine kolay sayı şansı tanımayan sarı-lacivertliler, uzun süre farkı çift haneli sayılarda tuttu. Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ali Karadeniz ve Holston ile bulduğu sayılarla etkili olarak farkı kapatmaya çalışırken, Fenerbahçe Ülker devreyi 35-25 önde geçti.
Fenerbahçe Ülker ilk yarıda rakibine ribauntlarda 21-11 üstünlük kurarken, sarı-lacivertli ekipte oyuna giren 11 oyuncunun 10'u skora katkı yaptı. Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde ise Ali Karadeniz, Holston, Sneed, Mutlu Demir ve Altan Erol olmak üzere 5 oyuncu skor üretti.
İkinci yarıya hücumda tutuk başlayarak 4 dakika sayı bulamayan Fenerbahçe Ülker karşısında, Ali Karadeniz, Prince ve Sneed ile bulduğu sayılarla farkı eriten Mersin Büyükşehir Belediyesi, 25. dakikanın başında skoru 35-32'ye getirdi. Bu dakikadan sonra temposunu artıran sarı-lacivertli ekip, rakibini durdurup, Bremer, Barış Ermiş, Bogdanovic, Kaya Peker ile sayılar üreterek 14-0'lık bir seriyle 29. dakikaya girildiğinde farkı 17 sayıya (49-32) yükseltti. Preldzic'in 3 sayılık basketiyle son dakikanın içinde 52-34'lük skorla 18 sayılık fark yapan Fenerbahçe Ülker, 3. periyodu 52-35 önde tamamladı.
Son periyotta kontrolü iyice eline alan, İlkan Karaman ile üst üste bulduğu sayılarla 34. dakikada farkı 26 sayıya (61-35) kadar çıkaran Fenerbahçe Ülker karşılaşmadan da 74-50 galip ayrıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)