E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporF.Bahçe davaları geri çekmiyor---

F.Bahçe davaları geri çekmiyor

F.Bahçe davaları geri çekmiyor
13 Ekim 2011 - 07:45 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin açtığı davaları geri çekmeyeceği öğrenildi

UEFA’nın aleyhine CAS’ta açılan tazminat davası ile Aziz Yıldırım’ın Platini aleyhine açtığı davaların geri çekilmesi ve UEFA ile iyi ilişkiler içine girilmesi konusunda F.Bahçe’ye tavsiyelerde bulunan Ali Şen’e ret yanıtının verileceği ve sarı lacivertlilerin davasını geri çekmeyeceği öğrenildi.Fenerbahçeli yöneticilerin bu konuda geri adım atamayacaklarını Ali Şen’e de bildirecekleri belirtildi. Davanın sonuna kadar avukatlar Dupont ve Emin Özkurt’un çalışmaları ile gideceklerini vurgulayan sarı lacivertli yönetim kurulu, CAS’ta devam eden sürecin kendi lehlerine sonuçlanacağına inançlarının tam olduğunu bildirdiler. Davanın 6 ila 8 ay arasında bir sürede tamamlanması bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bocek13 Ekim 2011 15:00

    PLATINI korkudan arkadasi ALI SENI devreye koydu ama faydasiz oda salladi 5 yil olurmus sende yardim et utanmiyorsan bunu sen cikardin tehdit eder gibi utanmadan soyledin senin fenerli olmandann suphe duyuyorum hemde butun TURK TAKIMLARI UEFA da OYNAYAMAZ dedin uluslarasi kriz cikar