E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporF.Bahçe havuzdan çekilebilir mi?---

F.Bahçe havuzdan çekilebilir mi?

F.Bahçe havuzdan çekilebilir mi?
29 Temmuz 2012 - 07:41 borsagundem.com

Zehir zemberek açıklamalarda bulunan Başkan Aziz Yıldırım'ın sözlerinden biri, kafalarda soru işaretlerine neden oldu

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısında zehir zemberek açıklamalarda bulunan Başkan Aziz Yıldırım'ın sözlerinden biri, kafalarda soru işaretlerine neden oldu. "Suçsuz olduğumuz anlaşılana kadar, Fenerbahçe'nin havuzda olmamasını sağlayacağız." Peki, sarı-lacivertli kulüp havuzdan çekilebilir mi?3 Temmuz 2011'de başlayan "Futbolda şike davası" sürecinde tutuklanarak gözaltına alınan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, özgürlüğüne kavuşmasından sonra ilk detaylı açıklamasını, kulübün Divan Kurulu toplantısında yaptı.
Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan toplantıda önemli açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım'ın "Suçsuz olduğumuz anlaşılana kadar, Fenerbahçe'nin havuzda olmamasını sağlayacağız" sözleri kafalarda soru işaretleri yarattı.
Yıldırım sert konuştu
F.BAHÇE HAVUZDA YOK
“TÜM YETKİ TFF’DE”
Hürriyet'e açıklama yapan Tahkim Kurulu Eski Başkanı Türker Arslan, konu ile ilgili tüm yetkinin Türkiye Futbol Federasyonu'nun elinde olduğunu söyledi.
Türker Arslan şunları söyledi: "Kulüplerin, havuz ile ilgili imzaladığı bir sözleşme var. Havuzun bozulması halinde Türkiye Futbol Federasyonu, başka bir yayıncı kuruluşa yayın hakkı vermez, maçlar da yayınlanamaz." Hürriyet

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Brutus30 Temmuz 2012 01:43

    Ne gerek vardi ortaligi karistirmaya.....fb ts ile gs ye ders vermek icin bunu yapiyor...aziz baskan haklidir ama bu yaptigi yanlistir....aslinda fb uzun vade bu isten karli cikacaktir maddi yonden ama olurmu bilmem....sonucta bu paralari biz veriyoruz...havuzun dagilmasi seyirciye yararmi bunu sormak lazim..

  • her sene aynı sözler29 Temmuz 2012 23:59

    bir sene takımı ligden çekerler, bir sene havuzdan çıkarlar... ne hikmetse de hiçbirini yapmazlar.

  • FB29 Temmuz 2012 21:15

    "çekil lan" adlı yazı yazan hakkında tüm taraftarlar olarak, başkana ve yönetim kuruluna dolayısıyla taraftara hakaret ettiği için yasal yollara başvuracağım.

  • çekil lan29 Temmuz 2012 17:44

    adam değilsiniz çekilmezseniz. adam olun bir kere de sözünüzü tutun.

  • salim29 Temmuz 2012 14:41

    Yıldırım bence blöf yapıyor,,havuzdan çekilince parayı nereden bulacak.