E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporF.Bahçe Lugano'nun partnerini getirecek---

F.Bahçe Lugano'nun partnerini getirecek

F.Bahçe Lugano'nun partnerini getirecek
31 Ağustos 2011 - 10:53 borsagundem.com

F.Bahçe, Lugano’yu aratmayacak bir oyuncu peşinde. İlk aday eski partneri Yobo. Olmazsa Marsilya’lı Diawara da gündemde.

LUGANO’NUN ardından Andre Santos’u satan F.Bahçe’de elleri ceplerine gitmediği için eleştirilen yöneticiler tavırlarını değiştirdi. Uruguaylı savunmacının ayrılmasının ardından stoperde yaşanacak olası bir krizin önüne geçmek isteyen sarı-lacivertliler yerine transfer yapılmasına karar verdi. Gündemdeki ilk isim ise geçen sezon kiralık olarak takımda forma giyen Lugano’nun partneri Joseph Yobo.
LUGANO TANITILDI
GEÇEN sezonun sona ermesiyle Nijeryalı stoperi bonservisiyle alabilmek için Everton ile temasa geçen ancak yoğun uğraşlara rağmen anlaşamayan sarı-lacivertliler, İngiliz ekibiyle yeniden görüşmelere başlayacak. Ancak daha önceki sıkıntıların yeniden yaşanması ve Yobo transferinin gerçekleşmemesi durumunda ise rota Marsilya’lı Souleymane Diawara’ya çevrilecek. Niang’ın eski takım ve Senegal Milli Takımı’ndan arkadaşı olan 33 yaşındaki yıldız 2 yıldır formasını giydiği Marsilya’da 64 maçta görev alırken, 4 de gol attı.
BU arada Paris St.Germain yeni transferi Lugano’yu dün basına tanıtı. Uruguaylı yıldız PSG’de 15 numaralı formayı giyecek.
Sol kanat için ZIEGLER gündemde
ANDRE Santos’un Arsenal’e gitmesinin ardından sol kanatta doğacak boşluğu kiminle dolduracağı merakla beklenen F.Bahçe, bu mevki için şimdilik bir hamle yapmama kararı aldı. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın “Uğur ve Caner bana yeter. Sol kanat için aceleci davranmamıza gerek yok” demesinin ardından beklemeye geçen sarı-lacivertliler, işini sağlama alıp ‘B planı’nı hazırda tutuyor. TRABZON’UN imza aşamasına getirdiği ancak şehrin İstanbul’a olan uzaklığı ve küçük bir kent olmasından dolayı anlaşamadığı Juventus’lu Ziegler’i gündemine alan yönetim, şartların uygun olması durumunda İsviçreli’yi renklerine katabilir.
Niang’a kal baskısı
Al Ain Niang’a 4.5 milyon Euro’dan 4 yıllık sözleşme önerdi. F.Bahçe ayrılmaya sıcak bakan Senegalli yıldızı ikna etmeye çalışıyor, ancak giderse hemen bir golcü alınacak.
F.BAHÇE’DE transferin sona ermesine 6 gün kala hareketli saatler yaşanıyor. Lugano’yu Paris St Germain’e, Andre Santos’u Arsenal’e satan sarı-lacivertlilerde gözler şimdi Mamadou Niang’ta. Suudi Arabistan’ın Al Ain kulübü uzun zamandır Senegalli golcüyü transfer etmek için uğraşırken, “Buradaki düzeni bozmak için çok iyi para isterim” diyen Niang için Araplar kesenin ağzını iyice açtı. Al Ain, yıllık 4.5 milyon Euro’dan 4-5 yıllık sözleşme talep eden Niang’ın isteklerini kabul etti.
YÖNETİM ise F.Bahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nde yer alamayacak olması ve şike soruşturmasından sonra çıkacak olumsuz bir kararı düşünerek ayrılmak isteyen Niang’ı ikna etmek için inanılmaz bir efor sarf ediyor.
ANCAK bu girişimlerin sonuç vermemesi ihtimalini de düşünen F.Bahçe yönetimi, Niang’ın ayrılması durumunda transferin sona ereceği 5 Eylül’e kadar golcü transferi yapacak.
‘Eski yöneticiler AFFEDiLSiN’
BİRLEŞİK F.Bahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz, sarı-lacivertli kulübün yöneticilerine, önümüzdeki ay yapılacak kongre gündemine bir madde daha koyulması suretiyle, ceza almış eski yöneticilere affın gündeme gelmesi önerisinde bulundu. Yılmaz, F.Bahçe’nin bugün her şeyden çok birlik ve beraberliğe ihtiyacının bulunduğunu ifade ederken, Bu adımla camiamız çok daha iyi bir şekilde kenetlenebilir” dedi. Yılmaz seçimli bir kongreye karşı olduğunu ve yönetimin devam etmesi gerektiğini sözlerine de ekledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)